TravelocityUS$ 113
ZenHotels.comUS$ 144
Beoordeeld op 31 juli 2022

De kamer was oud, badkamer ook. Het personeel was onvriendelijk. Het was niet mogelijk drankjes op rekening van de kamer te zetten. Voor 1 nacht betaalden we €175 en dit was exclusief ontbijt. Er was ook geen mogelijkheid om koffie of thee te zetten op de kamer, dus of we wel even de koffie af wilden rekenen die we gedronken hadden 's ochtends. Dit werd ook onvriendelijk meegedeeld.
Ik had beter op moeten letten, maar je mag voor 175 euro toch wel rekenen op ontbijt.

Daarnaast verbleven er mensen met zeer luidruchtige kinderen, die om 6 uur 's ochtends al aan het gillen waren in de gangen en de tuin. Al met al een zeer negatieve ervaring.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 17 april 2022

Hier geslapen…..een nette kamer op de begane grond…..alleen de badkamer kon beter…douche goed ….maar wel roest op de verwarming, en afvalemmer. Het personeel doen hun best en zijn vriendelijk…..lekker geluncht en goed ontbijt.

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 20 september 2021

Tja. Ik zoek een 1-persoons kamer voor één nacht. De éénpersoons kamers zijn op. Dat kan gebeuren.
Ik moet toch ergens slapen, dus ik ga akkoord met € 119 voor het gebruik van een 2-persoons comfort kamer.
De kamer voldoet aan de beschrijving. Geen airco, geen koelkast, geen waterkoker voor thee of oploskoffie.
Een hotelkamer zonder airco, buiten 23 graden, en het enige kleine raam in de kamer potdicht. Lekker, zeker in Covid-19 tijden.
Met het raam wijd open voor wat frisse lucht en koeling, kun je vanuit je bed de gesprekken op het terras achter het hotel tot ruim na middernacht volgen.
De kamer en het meubilair ziet er netjes uit. De TV en WiFi werken prima.
De badkamer is beneden pijl. De meeste voegen hebben schimmelvlekken, het plastic douchegordijn en de voeg tussen de vloer en de muren zijn meer zwart dan wit. De WC bril is versleten.
Al met al, wel geslapen, geen succes. Niet voor herhaling vatbaar.
Let op met de annuleringsverzekering. Hiermee kunt u de boeking annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst annuleren. Dat staat keurig beschreven, maar gebaseerd op ervaringen uit het verleden heeft mijn brein dat vertaald naar 24 voor aankomst, en dan ben je te laat, en je geld kwijt.

Kamertip: Vraag om een kamer met uitzicht op de parkeerplaats, daar is het minste lawaai
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 4 juli 2021

Wij waren hier met een hotel voucher terecht gekomen, maar direct vanaf het eerste moment ging het hier mis. Blijkbaar was onze reservering en dus betaling niet goed overgekomen bij het hotel. In plaats van dat ze ons proberen te helpen met het achterhalen hoe dit kan kregen wij als reactie dat we dit zelf maar konden oplossen en dat we nu maar dubbel moesten betalen. Ook de kamers waren niet echt goed, erg gehorig zeker wanneer er gasten zijn die midden in de nacht lachend en rennend over de gangen zich verkeren. Daarnaast werden ook overal haren gevonden die niet van ons waren. Al met al mooie locatie maar slechte service en matige kamers. Kortom wij komen hier zeker niet terug.

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 25 juni 2021 via mobiele applicatie

Redelijk hotel, beetje verouderd en klein hotel. Wel schoon. Personeel erg gestrest, deden goed hun best maar kort af. Een medewerker moest alles in haar eentje doen. Ontbijt zeer karig, drie broodjes op een bord en koud ei.
Prima hotel voor een overnachting, met OV naar Den Bosch, goed bereikbaar.

Kamertip: Goede uitvalsbasis voor fietstochtjes
Datum van verblijf: mei 2021