Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een perfecte locatie voor een team retreat”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boerderij -
13 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 27 gasten
Castricum, Noord-Holland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Charlotte ...
Quito
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Een perfecte locatie voor een team retreat”
Beoordeeld op 11 april 2016 voor een verblijf in april 2016

Het is een heerlijke locatie, niet te ver van Amsterdam, heerlijk in het groen, perfecte gelegenheid om te slapen, oog voor detail, zeer klantgericht, zeer prettige ruimtes voor tal van activiteiten.

Als enige opmerking zou ik hebben dat het mogelijk zou moeten zijn om de afwas in de machine te zetten & aan. Dan zouden de schoonmakers hem enkel uit hoeven ruimen. Het zou goed zijn als dit onder de "onbezorgd vertrekken" zou vallen.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het gehele huis met al zijn mogelijkheden
Minpunten: Dat we geen afval konden scheiden
Reisgroep: Overige
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Personen met beperkte mobiliteit Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Madeleine ...
Heiloo, Nederland
1 beoordeling
“ideaal gelegen en ingericht duinverblijf voor families”
Beoordeeld op 5 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015

Zeeveld is een praktisch ingericht , goed ingedeeld en perfect verzorgd huis voor een familieweekend in de duinen. Je kunt er volop genieten van buiten zijn en spelen, wandelen en fietsen.De verblijfsruimten zijn verstandig gescheiden van de slaapgelegenheid. Bij onze komst stonden er op veel plaatsen verse bloemen en zelfs aan fruit en andere versnaperingen hier en daar was gedacht. We voelden ons zeer welkom.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de gezellige serre en de goed geoutilleerde keuken
Minpunten: de wat krappe eetkamer ( refter) en de drempels
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fred R
Rotterdam, Nederland
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfecte plek om met je familie samen te komen”
Beoordeeld op 23 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015

Het huis is heel sfeervol ingericht en ideaal voor grote families , werkelijk alles is aanwezig voor een optimaal verblijf.
Het natuurgebied er omheen is werkelijk prachtig. Wij hebben met z'n allen een heerlijk weekend gehad.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Voor iedereen een eigen kamer
Minpunten: niets
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Minne S
1 beoordeling
“Fantastisch en sfeervol huis, prachtig gelegen in duinreservaat.”
Beoordeeld op 13 april 2015 voor een verblijf in april 2015

Het is een fantastisch huis. Geschikt voor grote families, veel comfort, gezellige ruimtes, grote eettafel, goed geoutilleerde keuken, helemaal top!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het huis was perfect
Minpunten: niets
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bezbro3
Haarlem, Nederland
1 beoordeling
“Beter zal het niet snel worden”
Beoordeeld op 6 november 2014 voor een verblijf in november 2014

Met een groep van 16 personen hebben we 2 nachten en een dag mogen genieten van de prachtige locatie, die van alle gemakken voorzien is. Mede dankzij de gastheer, met zijn oog voor detail en gastvrijheid, is het een zeer geslaagd verblijf geweest. Een aanrader voor iedereen ook gezien de mooie omgeving.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de verschillende mooi ingerichte ruimtes, de omgeving, de gastvrijheid
Minpunten: het weer
Reisgroep: Grote groep/tour
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lida P
Meteren, Gelderland, Netherlands
1 beoordeling
“Zeeveld is een grandioos verblijf.”
Beoordeeld op 4 november 2014 voor een verblijf in oktober 2014

Zeeveld is een fantastische locatie,
De ontvangst is zeer gastvrij, Als welkom stonden er; boeketten bloemen in alle ruimten, een drankje voor de hele groep, bonbons, versnaperingen en een gevulde fruitschaal.
De kamers waren keurig schoon, op iedere kamer een wastafel met daarop een klein bloemetje ,goede bedden met schone lakenpakketten. Genoeg douche- en toiletruimtes,
Instructies voor gebruik van de locatie waren duidelijk en volledig.
Voor het omringende natuurgebied van het duinlandschap liggen toegangspassen klaar. Zelfs paraplu's liggen, indien nodig, klaar voor gebruik.
Een zeer praktische keuken (twee vaatwassers en drie koelkasten) , heerlijk ruim en schoon, en aangrenzend een ruime eetkamer. De serre is ronduit schitterend, met uitzicht over de grote tuin en het bos.
De kachel met houtvuur,riante banken en grote tafel maken het verblijf tot een feest.
Zeker een plek om een familiefeest te organiseren.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De vriendelijke, accurate, bescheiden en hulpvaardige opstelling van de beheerder
Minpunten: geen minpunten
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aflatoun ...
1 beoordeling
“Geweldige locatie, keurig verzorgd door een fantastische gastheer: de heer Thomas van Kleef.”
Beoordeeld op 31 oktober 2014 voor een verblijf in oktober 2014

Bij aankomst was de fakkel aan bij de entree en het huis aangenaam warm.
De heer Van Kleef had de open haard aan gedaan en op iedere tafel in de serre stonden waxine lichtjes. Kortom: een geweldig welkom.
Alles was spik en span, zowel in huis als de badkamers en toiletten.
Alles is aanwezig n Zeeveld voor een fantastich en relaxed samenzijn.
Ik geef deze locatie een 10, omdat er werkelijk aan alles is gedacht.
Wij komen er zeker een keer terug.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het welkom door de heer Van Kleef
Minpunten: alles is geweldig
Reisgroep: Grote groep/tour
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen