Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
ZenHotels.com
US$ 84
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 91
TravelocityUS$ 91
eDreamsUS$ 91
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.803)
Beoordelingen filteren
2.803 resultaten
Waardering van reizigers
1.306
1.108
269
80
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.306
1.108
269
80
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.803 beoordelingen
Beoordeeld op 28 november 2021 via mobiele applicatie

Fijn hotel, de 3-persoonskamer was erg comfortabel. Heerlijk geslapen. Nette badkamer. De druk van de kranen was laag. Dat is iets minder. We hebben lekker gegeten zowel diner als ontbijt. Vriendelijk personeel. Een minpunt. We hadden geluk dat we de auto konden opladen. Er was maar 1 oplaadpunt. De overige oplaadpunten waren alleen voor Tesla. We hadden anders niet meer terug kunnen rijden naar Brabant de volgende ochtend. Verder alles dik in orde.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank kime532
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mireille Ortiz, Owner van Van der Valk Hotel Volendam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2021

Beste gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten voor ons hotel!
Wij nemen uw feedback over de oplaadpunten mee in onze verbouwplannen.

Graag tot ziens!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2021

Alles was in orde, mooie ruime kamer. Zeer vriendelijk personeel in het ganse hotel. Ruime parking die gratis is. Het hotel is ook iets afgelegen van het centrum en is dus een rustige plaats. Van hieruit kan je alles goed bereiken, wat voor ons zeer belangreik was.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank guytjevangilsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mireille Ortiz, Owner van Van der Valk Hotel Volendam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2021

Beste gast,

Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is gewenst gedurende uw verblijf in ons hotel!

Wij ontvangen u heel graag een volgende keer!

Een fijne dag toegewenst.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2021

Na een klein ongelukje was iedereen erg behulpzaam en attent. Ondanks deze tegenslag. Wij hebben ons laten verwennen. Wij komen daarom in het voorjaar graag terug en gaan dan alles nog eens lekker overdoen. Dank je wel voor de goede zorgen.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Corderijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mireille Ortiz, Owner van Van der Valk Hotel Volendam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2021

Beste Corderijk,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Fijn dat wij u ondanks het ongelukje hebben kunnen verwennen. Wij zien jullie heel graag in het voorjaar!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2021

Gezellig en goed hotel. Vriendelijk personeel. Mooie kamers. Bus stopt pal voor de deur. Dus binnen 10 minuten in Volendam centrum en binnen 20 minuten op CS Amsterdam. Zeer goede ligging en bushalte voor de deur.
Heb daar feestje gehad met nederlandse zangers met o.a. Tino Martin. Feest was super geregeld. Leuke sfeer, drank en hapjes in overvloed...mijn glas is niet leeg geweest. Top personeel en super gezellig. Ontbijt ook heerlijk met van alles en nog wat. Komt sws niks tekort ....tot snel weer eens

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ram0n2008
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mireille Ortiz, Owner van Van der Valk Hotel Volendam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Ramon,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten,
Wij danken u voor uw mooie complimenten.
Fijn te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en de feestavond in ons hotel!

Wij verwelkomen u heel graag een volgende keer!
Tot ziens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2021

Hotel locatie is vlakbij Volendam, Amsterdam en Bataviastad.

Lekker ontbijt en ruime kamers, een aanraden voor een weekendje weg met jouw gezien. Vriendelijke staf.

Wij zeker komen terug naar Volendam en regio.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank aparij807483
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mireille Ortiz, Owner van Van der Valk Hotel Volendam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste gast,

Wij danken u voor uw mooie review!
Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf in ons hotel.
Wij verwelkomen jullie heel graag een volgende keer.

Graag tot ziens!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken