Riny M
Heerewaarden, Nederland

Prachtige locatie van alle gemakken voorzien

Beoordeling van Hoeve Chapeau
5,0 van 5 bollen10 apr 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
We zijn hier met een groep vrienden geweest voor een lang weekend. Mooi groot huis, hele ruime keuken/woonkamer met veel luxe voorzieningen. Ruim kookeiland, 2 koelkasten, grote gaskookplaat, met grote oven, aparte stoomoven, etc. Meer dan voldoende serviesgoed. Daarnaast 5 grote slaapkamers met eigen toilet en bad of douche. Alles netjes en schoon, warme ontvangst. Parkeerplaats aan huis voor meerdere auto's.
Echt een aanrader!
Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Bezocht met vrienden
2.4 km van Hoeve Chapeau
Vista lateral
    2.0 km van Hoeve Chapeau
    Wunderschönes Hotel! Sehr zuvorkommend, Service orientiert und freundlich. Lohnt sich definitiv!
    0.9 km van Hoeve Chapeau
    10.4 km van Hoeve Chapeau
    12.7 km van Hoeve Chapeau
    Meer hotels in Katwoude bekijken
    Beoordeeld op 26 maart 2017

Vanaf hier verken je gemakkelijk de mooiste plekke van Noord-Holland. Heerlijk huis, met ieder een eigen badkamer. Aan het kookeiland, een heerlijk diner kunnen samenstellen met zijn '10-en'! Keukeninventaris zeer uitgebreid, wijnkoeling, kokend water uit de kraan, grote oven, vijf pitten, en thee- en handdoeken.

Datum van verblijf: maart 2017
    Beoordeeld op 7 februari 2017

De locatie was top, op 20 minuten met de bus vanaf Amsterdam Centraal. We werden door Trudy ontvangen met een cake die net uit de oven kwam. Het huis is erg mooi met luxe kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een hele fijne douche of een bubbelbad. De open keuken is erg gezellig om samen te koken maar ook om de rest van de avond gezellig te zitten.

Datum van verblijf: januari 2017
    Beoordeeld op 16 januari 2017

Wij zijn met 11 personen een weekend verbleven in Hoeve Chapeau. We zijn erg vriendelijk ontvangen, voelden ons meteen welkom. Het huis is erg mooi, superschoon en van alle gemakken voorzien. De slaapkamers zijn mooi ingericht en de bedden liggen erg lekker. Volendam ligt op een steenworp afstand, met de bus (vlakbij het huis) ben je er zo.

Datum van verblijf: januari 2017
    Beoordeeld op 5 mei 2014

Fijne, schone en rustige accomodatie vlakbij Amsterdam en Volendam. Het vormt een erg mooie uitvalsbasis. We waren met tien personen hier een weekendje weg. Het huis is van alle gemakken voorzien en heel mooi en luxe ingericht compleet in landelijke stijl.

Datum van verblijf: april 2014
    Beoordeeld op 27 april 2014

Was met vriedinnen een weekend naar hoeve Chapeau. werden vriendelijk ontvangen en keken onze ogen uit. prachtige kamers. Super schoon. zeker voor herhaling vatbaar. jammer dat het weekend zo voorbij was.
    De keuken is van alle gemakken voorzien. Alles was top.
    komen zeker terug.

Kamertip: alle kamers zijn mooi
    Datum van verblijf: maart 2014