Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (406)
Beoordelingen filteren
406 resultaten
Waardering van reizigers
87
177
101
31
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
87
177
101
31
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 406 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2020

De kamers van het hotel zijn prima . De kamer was goed schoongemaakt . Het personeel is vriendelijk . Het restaurant is uitstekend . Klein minpuntje is het gebrek aan steakmessen . Het ontbijt aangepast aan Corona was prima verzorgd . Voor de tweede dag hadden wij een lunchpakket besteld . Helaas viel dat ontzettend tegen . Na eerder een lunchpakket gehad te hebben in een ander Fletcher hotel (de borken in Lhee) was dit echt helemaal niets . 4 dubbelgevouwen boterhammen , een flesje cola , een keiharde peer en een Snicker . En dat voor 12,50 . Beslist geen aanrader . Toch zullen wij zeker nog wel eens in het hotel komen . De omgeving is schitterend om fietstochten te maken en Rijssen is een leuk plaatsje .

Kamertip: Neem een kamer met terras of balkon
Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PaulavdH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2020 via mobiele applicatie

Hotelkamer was prima, natuurlijk, wat vlekken op de vloerbedekking enzo maar goed. Een Nederlander moet wat te zeuren hebben.. Het heeft alles wat je nodig hebt. Redelijk zachte bedden, het bureau om aan te werken is wel echt veel te hoog (of de stoel veel te laag!) waardoor je met je armen opgetrokken, schouders ter hoogte van je oren aan het werk bent. Heerlijk excuus om de baas te bellen dat je vakantie nodig hebt en er niets aan kunt doen.

Omgeving is prachtig. Had zelf verwacht dat het aan de voet van de sallandse heuvelrug ligt, maar dat was wat misleidend op de kaart / in de naam. Het ligt wel in bossen, maar de SR is nog 10 km rijden met de auto. En over rijden gesproken.. De elektrische huurfietsen hebben een voorwielmotor. Het hotel is rustig gelegen.

Ontbijt is prima, ook in coronatijd. Je kunt kiezen uit drie ontbijtjes (continentaal / Engels / gezond) die daarna aan je tafel bezorgd wordt. Keuze is goed en de hoeveelheid vullend.

Ook de lunch en het diner zijn prima. Soms wel wat anders dan op de kaart staat (bloemkoolsoep met gamba zonder gamba, zoete aardappel linzentaart met normale aardappel, etc) maar evengoed wel smaakvol.

Zwembad en sauna zijn open, met beperking qua aantallen. Reserveren via de receptie.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank Lindaholland1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2020

Het hotel ligt op een top locatie maar daar is ook alles mee gezegd. De kamer zijn gedateerd en heeft echt wel een opknapbeurt nodig. Personeel is over het algemeen vriendelijk maar horeca tijgers zijn het zeker niet! Het diner was rampzalig!! Koude patat, couscous als groente en een mini eend die lauw was. Patat werd door bijna alle mensen terug gestuurd. De kok heeft het gewoon lekker allemaal weer het frituur gegooid en hup heet...maar volgezogen met vet. De couscous ging ook vol weer mee terug. Eén serveerster vertelde dat het quinoa was en dat ze geen discussie aan ging dat het wel of geen groente was. Er werd op gereageerd door andere tafels en toen was het antwoord dat er door de corona crises geen goede inkoop en levering was dus vandaar de combinatie patat, couscous en eend.
Ontbijt was prima, de fietsen waren top maar daar blijft het bij.
Je moet gaan voor de omgeving en een mooie route uit te puzzelen maar verder is het advies om vooral niet te lang in het hotel te zitten. En zeker niet het diner te nemen. We hebben het benoemd bij de receptie bij het uitchecken maar er werd schouderophalend op gereageerd.

Datum van verblijf: mei 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank iluska27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 februari 2020

Hotel ligt zeer mooi, tegen de natuur aan en in basis heel rustig. De gewone kamers zijn wel oud te noemen. Op zich wel schoon, maar her en der bladdert verf af, de deur piept, deurtjes hanen scheef of klemmen. Helaas sliepen wij dichtbij de eetzaal, waar een trouwfeest aan de gang was. De rokende gasten stonden helaas bijna onder aan ons raam te brullen. Zou slim zijn om mensen een rookplaats te geven aan de andere kant van gebouw waar geen hotelkamers zijn.

Datum van verblijf: februari 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank chriskC8173QU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2020 via mobiele applicatie

Het is een zeer mooi gelegen hotel, redelijk gemoderniseerd en zeer fijne mensen die er werken. Goede keuken en vriendelijke bediening.
Er is in de omgeving ook vrij veel te doen en wandelen is er heerlijk, echt een aanrader.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sjobilbon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken