Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avondje UIT”
Beoordeling van Brasserie Uit

Brasserie Uit
Geclassificeerd als nr. 3 van 27 Restaurants in Rijssen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 51
Gegevens restaurant
1 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De makkelijke woensdag het was weer geweldig lekker zoals altijd heerlijk gegeten.
Niet alleen de woensdag hoor je eet hier 6 dagen per week fantastisch .
Tot gauw

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Relax291692
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 43 beoordelingen

29 april 2019 beoordeeld

Met kinderen en kleinkinderen (in totaal 19 mensen) heerlijk geluncht. In een aparte zaal, zodat de kinderen konden spelen. Lekker gegeten en fijne bediening. Echt even UIT.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank evertv765
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten. Kwam daar omdat ik in het stadshotel zat wat ernaast ligt . Zeer vriendelijke eigenaars

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Peetx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gastvrij / gezellig / lekker / leuk / culinair super ... kortom: ben je in Rijssen? DOEN!! wij komen ZEKER terug!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Jannesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2019 beoordeeld

Onlangs hier met mijn collega's een daghap gegeten, we konden kiezen uit vis en vlees. Vlees was varkenshaas, en wat was deze lekker mals bereid, echt super, en dat voor maar € 14,95. Het dessert de crème brullee genomen, deze was mooi opgediend, ruime portie en smaakte goed. De bediening was vriendelijk, gastvrije n we werden snel geholpen. Ik kan deze brasserie van harte aanbevelen.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Diana_en_Jaap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Uit bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Uit geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding