Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.266)
Beoordelingen filteren
1.266 resultaten
Waardering van reizigers
563
521
136
36
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
563
521
136
36
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.266 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019

Hee fijn hotel. Prachtige ruime kamers. Ligging buiten Utrecht maar met bus in een kwartiertje in het centrum. Ruime parkeergelegenheid. Rustig. Kwaliteit zoals je dat van een Van der Valk hotel gewend bent.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jbrons838171
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019

Ik moest voor een onderzoek in het AZU zijn. Heb net als de vorige keer in dit hotel geboekt. de sfeer daar en de service is prima. De afstand tot het ziekenhuis is kort . Na het ziekenhuisbezoek ben je zo weer in De Bilt en kun je goed tot rust komen en ontspannen. Kan dit hotel alleen maar aanraden.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank tsimonides
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Een echte van der Valk hotel met mooie kamers en zwembad en goed restaurant.
Een mooie omgeving voor de fietsers onder ons en plaatsen zoals Utrecht en Amsterdam om de hoek.
Wij hadden een hoogzomer arrangement een aanrader geen zorgen over het eten gewoon alles bij inbegrepen.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank roelofs2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Prachtig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had een mooie Executive kamer met alle genakken voorzien. Heerlijk ontbijt met alles erop/eraan.
Ook gebruik gemaakt van heerlijk zwembad. Vollop gratis parkeermogelijkheden.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Cassie1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Afgelopen weekend heeft in het teken gestaan van fietsen voor kika in de strijd tegen kanker bij kinderen.
Omdat wij niet in een tent wilden overnachten hebben wij gekozen voor uw hotel wat ons echt goed is bevallen en zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bjgiethoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken