Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 103
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-12-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 103
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-12-22
Expedia.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 91
TravelocityUS$ 91
Agoda.comUS$ 105
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (117)
Beoordelingen filteren
117 resultaten
Waardering van reizigers
81
28
4
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
81
28
4
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 117 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juli 2022 via mobiele applicatie

Heel aangenaam restaurant met een mooi terras buiten. Uitgebreide kaart en toch nog openstaan voor een extra gerechtje te maken voor de kinderen of vegetarisch. Heel erg de moeite en een dikke aanrader. De mosselen waren top! Bedankt!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Lies D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juni 2022

De Eenhoorn was een zeer positieve ervaring voor ons, toch wel kritische vlaming.
Zeer ruime vernieuwde kamers, lekker menu, prijs/kwaliteit dik in orde, aperitiefje op terras en dan lekker aan tafel, zeer goede keuken met royale porties en ik ben nochthans grote eter, meer dan genoeg! De ontbijten zeer uitgebreid, aan tafel gebracht. Men is zelf zo attent dat de bereiding van je eitje dagelijks wijzigt!
En bovenal zeer vriendelijk personeel, dito eigenaars! Als we terug in de streek zijn weten we waar naartoe!!! Ingrid&Patrick , Herent Belgie.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank patrickluyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 november 2021

de mensen in De Eenhoorn weten je van begin tot eind een geweldig welkom gevoel te geven. even een persoonlijk praatje, fijne adv lezen wat te gaan zien en doen, heerlijk eten, oprijd afgerond om het concert te halen. Het was een buitengewone belevenis. Gastvrijheid zoals je die zou wensen, maar nooit op deze manier tegenkomt.

Datum van verblijf: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ann5918
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 november 2021

Heel hartelijk onthaald.
Nette, comfortabele kamers.
Ook het ontbijt en het eten was top!
Familiale sfeer en dat voel je onmiddellijk.
Zowel uitbaters als personeel, zijn heel begaan met hun bezoekers

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MiekeTony
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 augustus 2021

We kwamen einde middag even een borrel drinken. We bestelden er een portie bitterballen bij, waarbij de bediening aangaf dat ze eerst moesten navragen bij de keuken of dit mogelijk was, omdat het keukenpersoneel net aan het eten was. Hier kwam helaas tijdens ons bezoek geen uitsluitsel over. Bij het afrekenen kwam de verklaring toen we navraag deden: na 18.00 uur geen bestellingen meer vanaf de lunchkaart ... okay, sounds fair, maar wij bestelden vóór 18 uur ... wat een moeite om even een paar bitterballen in het vet te gooien.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank D7226KNvincentb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken