Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
ovio67
Amsterdam, Nederland

Vakantie Zeeuwsch-Vlaanderen

Beoordeling van De Reiziger
4,0 van 5 bollen19 jun 2018 beoordeeld
Een heerlijk rustige B&B met een mooi uitzicht op de Grote Kerk in een prachtig dorp! Schone kamer en badkamer. Stalling voor de fietsen en vriendelijke eigenaren, wat wil je nog meer? We hebben genoten!

Datum van verblijf: mei 2018
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
The Inn exterior
€ 126
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 126
  • Expedia.com
0.1 km van De Reiziger
Gratis wifi
€ 200
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 200
  • Agoda.com
    € 200
  • Vio.com
    € 200
3.9 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 239
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 308
  • Hotels.com
    € 233
  • Priceline
    € 328
3.3 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
Het restaurant.
€ 155
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 155
  • Vio.com
    € 143
  • Hotels.com
    € 155
4.1 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
Het Eenhoornteam heet u van harte welkom!
€ 174
€ 162
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 174
  • Hotels.com
    € 174
  • Priceline
    € 162
5.9 km van De Reiziger
Gratis wifi
Restaurant
€ 136
  • Vio.com
    € 136
  • Agoda.com
    € 136
  • Priceline
5.9 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
Lobby Residentie Vlissingen
€ 136
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • Vio.com
    € 136
  • Expedia.com
  • Booking.com
8.6 km van De Reiziger
Aan het strand
€ 165
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 165
8.5 km van De Reiziger
Gratis wifi
Aan het strand
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
8.6 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
Duinhof Holidays appartement II-05
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
7.6 km van De Reiziger
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Groede bekijken
Beoordelingen (28)
Beoordelingen filteren
28 resultaten
Waardering van reizigers
14
8
4
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14
8
4
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 28 beoordelingen
Beoordeeld op 13 december 2017

Ik was hier 1 nacht i.v.m. werk. Een hele leuke en monumentale B&B, op een prachtige locatie, midden op het marktplein. Zeer gastvrij en een heerlijk ontbijt. Ik kom hier graag in de zomer nog een keer terug!

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 144murielj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 oktober 2017 via mobiele applicatie

Fijne B&B, hartelijk ontvangst door aardige gastvrouw.
De omgeving is zeer mooi en je zit niet ver van het strand.
Het interieur van de B&B sluit volledig aan bij de stijl van het pittoreske dorpje wat je direct een vakantie gevoel geeft.
Nette schone kamers vind ik persoonlijk zeer belangrijk! Niks op aan te merken.
We hebben ook erg genoten van het ontbijt. Gewoon alles vers en meer dan voldoende voor een B&B.
Je kunt merken dat ze erg hun best doen om alles goed te verzorgen. Van het interieur en de uitstraling tot nodige faciliteiten. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Artlover1991
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 oktober 2017 via mobiele applicatie

Gezellige gastvrije B&B in het knusse dorp Groede. Fijne ontvangst, mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt. Er werden zelfs fietsen voor ons geregeld. We werden in de watten gelegd. Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Pauline G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 september 2017 via mobiele applicatie

De B&B ligt aan een mooi plein tegen over de kerk in Groede. Niet ver van het strand. Vlakbij leuke cafe' en restaurants. Uitstekende lokatie voor fietstochten Door Zeeuws-Vlaanderen. Wij verbleven hier 5 nachten. De bediening is vriendelijk en het ontbijt is goed. Wij verbleven in kamer Afrika. De kamer is klein, zonder echt uitzicht naar buiten behalve een zolderraam. De boksring is te zacht en de 2 aparte matrassen schuiven weg. De tv is klein en uit de jaren 90'. Er is geen gelegenheid om in de tuin te zitten. De prijs van de kamer is te hoog voor wat je krijgt.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dick o
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2017

Heerlijk verblijf gehad bij B&B de Reiziger. Unieke locatie, vlakbij zee, heerlijk gefietst vanuit Sluis langs Dammervaart door historisch dorpje Damme naar Brugge. Veel cultuur ook in omgeving en perfecte fietslocatie. Kamers zijn goed verzorgd, wij hadden de mooiste kamer: Scotland, in de nok van monumentaal pand met uitzicht op dorpsplein met prachtig kerkje. Klokken luiden 's-nachts niet dus geen last van gehad. Fijne grote bedden en prima douche en ontbijtfaciliteiten. Vinden prijs/kwaliteit verhouding in het hoogseizoen aan de heftige kant zullen als we terugkomen daardoor in het laagseizoen boeken!

Kamertip: kamer scotland zit in de nok met uitzicht op dorpsplein
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Elle0507
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken