Aanbieding bekijken
Orbitz.comUS$ 100
Agoda.comUS$ 102
Trip.comUS$ 103
Beoordeeld op 27 november 2022

Afgelopen weekend deelgenomen aan het wild buffet waar werkelijk een enorme keuze aan topkwaliteit wilt en andere gerechten lagen. Bediening was uitermate vriendelijk en cliënt gericht. Kamer keurig schoon en Uitstekende matrassen en dekbed. Ruime badkamer met separaat bad en douche

Beoordeeld op 20 november 2022

Een overnachting geboekt ivm een meeting. Prima hotel.

Het enige is dat een “tweepersoonsbed” twee losse bedden naast elkaar zijn.
Bedden schoven steeds los dat is wel minder.
Voor de rest prima hotel.

Beoordeeld op 19 november 2022

Mooi ingerichte kamer van alle gemakken voorzien. Goed kingsize bed. Aan de kant waar wij sliepen hoor je de snelweg wel, maar geen hinder van gehad. En enige minpuntje vond ik de spiegel en verlichting daarbij. Was voor mij als brildragend persoon te ver weg om m’n make-up goed te kunnen doen. We hebben dit hotel gekozen omdat het 10 minuten rijden is naar de voorstelling van Soldaat van Oranje. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en erg lekker. Als we in de buurt moeten zijn boeken we zeker weer dit hotel.

Beoordeeld op 18 november 2022

Teleurstellend wildbuffet. Met 4 personen deelgenomen aan Wildbuffet in Valk Sassenheim. In het kort? Van de 7 hoofdgerechten waren er 4 'uitverkocht'en van de 3 overgebleven 2 niet te eten. De een te droog, de ander niet eens door heen te snijden van de pezen. Dessertbuffet totaal leeg. Binnen 2 uur weer het restaurant uitgebonjourd. Volgende dag gebeld met receptie om hier iets over te vertellen. Het advies om een mail te sturen opgevolgd. Helaas geen reaktie ontvangen. Na een week maar eens gebeld. Ja, dacht de receptioniste... er was wel iets voorbij gekomen. Ze zou gelijk even terugbellen. Dat moet nog gebeuren. Voor ons geen Valk meer en zeker niet in Sassenheim.

Beoordeeld op 18 november 2022

Prima verblijfslocatie, ik moest er zijn voor zaken in de omgeving. Alles was goed voor elkaar, en het personeel was zeer vriendelijk. Ik zou het hotel dan ook bij anderen aanbevelen. Daarnaast was het ontbijtbuffet zeer uitgebreid