Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Priceline
eDreams
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.420)
Beoordelingen filteren
2.420 resultaten
Waardering van reizigers
1.364
807
162
60
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.364
807
162
60
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 2.420 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2021

Fijne, schone, ruime kamers, alles wat je graag wilt als je ergens gaat overnachten. Keurig werd onze ar code mét legitimatie bewijs gevraagd , wat wij bijzonder fijn vonden in dit geval. Overal ontsmetting vloeistof , geeft gevoel, we doen er alles aan om besmetting te voorkomen.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank l1nheer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2021

De kamers zagen er top uit, personeel is super behulpzaam en vriendelijk maar de bedden zijn keihard en de kussens liggen ook verschrikkelijk. Jammer want we hebben daardoor ontzettend slecht geslapen.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank remcoschelvis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2021

We hebben ons (eerste) verblijf bij van der Valk Sassenheim als zeer plezierig ervaren. Een prachtige kamer voorzien van veel faciliteiten zoals kluis, koelkast, föhn, tv, prachtige badkamer en goed bed. Tijdens ons verblijf (4 dagen) hebben we de persoonlijke benadering van alle medewerkers(sters ) zowel bij receptie als in het restaurant en hotel als zeer prettig ervaren. Een échte aanrader

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hansbB6578BE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2021

Hartelijk ontvangen ,
Hotelkamer erg netjes en alles goed verzorgd.
Diner was uitstekend niets op aan te merken .
Bediening super vriendelijk wij zijn onwijs leuk geholpen door een meisje en ze dacht erg goed mee zoals een tekening te brengen en nog veel meer. voor ons dochtertje van 2 jaar.
Hebben een onwijs fijn verblijf gehad . Door het aardige personeel.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Bonniemaya810
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2021

Lekker genoten in de North Suite bij de VD Valk in Sassenheim. De kamer was groot en mooi ingericht. De sauna en de jacuzzi zijn een prima mogelijkheid om je eigen privé Spa te hebben. Bed sliep heerlijk, bij het ontbijt was er veel keuze en het personeel is erg vriendelijk. Kortom een fantastisch verblijf gehad.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank woosterink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken