“Goede kwaliteit sushi”

Keukens: Chinees
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
12 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag sushi afgehaald. Eten was snel en vers bereid. De vis was zeer vers en sushi erg lekker. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Ik zal vaker de sushi bestellen bij Pak Boli

Datum van bezoek: januari 2021

19 september 2020 beoordeeld

gisteren chinese bami met foe yong hai besteld. Helaas kreeg ik de indruk dat dit even snel uit een bak was geschrapt. De bami was behoorlijk aangebakken en de foe yong hai was niet smeuig zoals ik gewend was maar taai. Bovendien was het eten lauw en dat terwijl ik op loopafstand van de zaak zit. Ik bestelde na 19.00 uur online bleek dat je dan geen bezorgkosten hoefde te betalen. Nou die betaal ik liever wel als dat invloed heeft op alles. Hoop dat dit een eenmalige actie was van een kok die er een beetje doorheen zat hetgeen natuurlijk kan gebeuren. Normaal gesproken zijn wij tevreden over het eten.

Datum van bezoek: september 2020
7 februari 2020 beoordeeld

Het is een leuk en een gezellige sfeer daar en er is voor iedereen wel wat van je gade en de prijs is prima

Datum van bezoek: november 2019
18 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met familie uit eten bij "de wok". Om precies te zijn bij Pak Boli. We waren uitgenodigd.

In het verleden zijn we hier wel vaker geweest, meestal op uitnodiging om een verjaardag of ander feestje te vieren. Gelukkig zaten we deze keer weer boven. Op een of andere manier vinden wij het daar gezelliger dan beneden.

Erg fijn dat er in de directe nabijheid voldoende GRATIS parkeergelegenheid is.

"Pak Boli" levert al jaren dezelfde constante kwaliteit.
Zoals bijna bij alle wokrestaurant ligt het niveau, kwaliteit en de smaak niet erg hoog.
Het is en blijft het concept van veel eten voor relatief weinig geld. Handig als je met een grotere groep mensen uit eten gaat. Je weet wat je kwijt bent op het eind van de avond. Daarnaast is het goed te eten.

Tov andere wokrestaurants vinden wij de kwaliteit van het vlees, kip en vis wel een stukje hoger liggen bij "Pak Boli". Uiteraard en dat kan ook niet als je naar de prijs kijkt te vergelijken met andere Aziatische specialiteiten restaurants.

Het aanbod van ingrediënten om te wokken en grillen, ontloopt soortgelijke restaurants niet. Voldoende keus in van alles en natuurlijk ook diverse smaken saus.

Lege bordjes en glazen worden snel weggehaald. De bediening is snel en attent met een nieuw drankje.

Wat altijd opvalt bij deze wok is dat het ijs van veel betere kwaliteit en smaak is dan je normaal gesproken krijgt in soort gelijke restaurants. Zonder uitzondering vind iedereen in de groep altijd het ijs, met lekkere echte dikke slagroom, lekker.
Veel keus in smaakjes en eventueel extra versieringen als nootjes, kersen etc.

Tot op heden heeft "Pak Boli" ons nog nooit teleurgesteld. We zullen er, al dan niet voor een "bedrijfsuitje", verjaardag of ander feestje, dan ook zeker nog een keer terug komen voor een gezellige avond.

Datum van bezoek: november 2019
7 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een goed gevoel geeft pakboli je. Hele ruime keuze dus voor ieder wat wils en alles netjes en goed verzorgd. Bediening is top en goed gehumeurd ,kom hier graag! Echt een aanrader.

Datum van bezoek: december 2019

Reizigers die Wokrestaurant Pak Boli bekeken, bekeken ook

Spijkenisse, Zuid-Holland

In Wokrestaurant Pak Boli geweest? Deel je ervaringen!