“Beste sushi van Spijkenisse ”
Beoordeling van Oude Maas

Oude Maas
Geclassificeerd als nr. 17 van 48 Restaurants in Spijkenisse
Keukens: Japans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke sushi en vlees en visgerechten.
Goed all in concept met keuze met of zonder drinken.
Veel verschillende soorten sushi.
Leuke locatie aan de Maas in Spijkenisse

Datum van bezoek: april 2019

20 februari 2019 beoordeeld

Eten is goed gevarieerd en vollop keuze, als je bij het raam kan zitten heb je ook een leuk uitzicht op de Oud Maas

Datum van bezoek: december 2018
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sushi is echt niet lekker. Tempura leek op het korstje van een kipnugget. Sushi warm en slap. Bediening ook niet top. Traag, vooral met het verzorgen van de drank

Datum van bezoek: mei 2018
29 april 2018 beoordeeld

netjes en verzorgt restaurant, lekker eten en niet duur, heerlijke sushi en bijgerechten. wij hebben daar met vier mensen allin gegeten

Datum van bezoek: februari 2018
5 februari 2018 beoordeeld

Kip was grijs!, zag er echt slecht uit. Reactie eigenaar, dat komt door het frituren... Bijna geen rijst in de sushi, reactie eigenaar, we hadden niet zo veel rijst meer en machine is kapot... Droge champignons en verschrompelde stukken avocado.
Totaal geen begrip, we zeurden maar en de vaste gasten klaagden nooit?
Mijn advies, nooit gaan eten!

Datum van bezoek: februari 2018

Reizigers die Oude Maas bekeken, bekeken ook

Spijkenisse, Zuid-Holland

In Oude Maas geweest? Deel je ervaringen!