“Een mooie eerste kennismaking ”
Beoordeling van Amami

Amami
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 14 van 48 Restaurants in Spijkenisse
Keukens: Japans
24 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettige ontvangst en de bediening is erg vriendelijk. Ruime kiezende diverse sushi’s en bijgerechten. Voor ons was dit de eerste keer hier, maar niet de laatste. Alles kwam foutloos en vlot op tafel. Kortom een goede plek om te genieten.

Datum van bezoek: september 2020

15 augustus 2020 beoordeeld

Lekker eten en snel op tafel, de pruimenwijn is daar heerlijk, echt een aanrader.
Bediening is zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2020
30 december 2019 beoordeeld

Zoals altijd in dit restaurant vriendelijk begroet en tafel gewezen.
Bediening ondanks de drukte was goed en ook alle gerechtjes waren weer heerlijk.
Het restaurant zelf heeft een gezellige sfeer is is goed bereikbaar, parkeergarage aan de overkant van het restaurant.
Voor ons voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: december 2019
25 december 2019 beoordeeld

Eerst kerstdag hier gegeten, het eten was goed maar het personeel was chagerijnig tegen de klanten. Bovendien moesten wij 23 euro extra afrekenen ondat het kerstmis was wat nergens vermeld staat en ons ook niet verteld is.

Datum van bezoek: december 2019
11 december 2019 beoordeeld

heel gezellig goed verzorgd leuke locatie voor herhaling vatbaar
16 personen goed te lopen van af Puttestijn

Datum van bezoek: mei 2019

Reizigers die Amami bekeken, bekeken ook

Spijkenisse, Zuid-Holland

In Amami geweest? Deel je ervaringen!