Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Comfortabel en praktisch, modern en licht ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Wachtfels-Lodge

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Dahn, Rijnland-Palts

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Ad van B
2 beoordelingen
“Comfortabel en praktisch, modern en licht ingericht appartement in een prachtige natuurrijke omgeving.”
Beoordeeld op 25 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Bossen, zwembad en restaurants in de nabije omgeving. Vanuit het erg mooie appartement een schitterend uitzicht op het Pfalzer Wald. Prima uitgangspunt voor wandel- en fietstochten en bezoekjes aan stadjes gelegen aan de Duitse Wijnstraat. Een vriendelijke en behulpzame eigenaar. Dahn en de Wasgau verdienen een grotere belangstelling van de Nederlandse toeristen.
Bij een volgend bezoek willen wij hier nogmaals verblijven om de prachtige natuurrijke streek nader te verkennen.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2017
Vielen Dank für die positive Bewertung ... freut mich das Sie einen schönen Aufenthalt bei uns hatten! ... empfehlen Sie uns gerne weiter ;-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tmarkoe
Cherry Hill, New Jersey
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 29 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 mei 2018
Lovely guests ;-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Relax7811 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Susi W
Bremen, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23061958
Keulen, Duitsland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael K
2 beoordelingen
Beoordeeld op 25 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hartmutwa ...
Sulz am Neckar, Duitsland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jul 2017
Vielen Dank für die positive Bewertung ... freut mich das Sie einen schönen Aufenthalt bei uns hatten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen