Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten, gezellig terras!”
Beoordeling van Divino Restaurant

Divino Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Restaurants in Port Ghalib
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 20
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Super gezellig terras en heel goed eten! Echt een aanrader, ik ben normaal niet van buiten de deur eten in landen als Egypte maar dit is zeker het proberen waard!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Michael K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (833)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 833 beoordelingen

6 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb die shisha gerookt. Keertje met andere tabak geprobeerd met Ahmed, aardige kerel! Zou deze plek zeker aanbevelen. Goede muziek en erg toegankelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Michael W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Hartstikke leuke tijd gehad bij Davinos. Gezellig personeel en de li ghing is mooi aan het eind van de haven. 2020 komen we weer jongens ga zo door.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank erik1101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld

Het eten is super lekker.
Prima service, Divino is het beste van port Ghalib.
Heerlijke muziek en hele fijne live muziek.
Prima ambiance...!!!

Ali is the best!

X

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 187gpz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische plek om gezellig met je vrienden of familie een leuke avond te hebben. Je word onwijs goed geholpen compleet naar wens. We hebben een verjaardag kunnen vieren compleet met taart mooie tafel en heerlijke muziek.
Abdul is een geweldige gastheer die altijd voor je klaarstaat en alles regelt. Taxi, taart, sfeer, gezelligheid noem maar op hij regelt het. Dikke aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank delroym285
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Divino Restaurant bekeken, bekeken ook

Port Ghalib, Rode Zee en Sinaï
 
Marsa Alam, Rode Zee en Sinaï
Port Ghalib, Rode Zee en Sinaï
 
Port Ghalib, Rode Zee en Sinaï
Port Ghalib, Rode Zee en Sinaï
 

In Divino Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding