Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top vakantie ! ”
Beoordeling van Siva Port Ghalib

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 2 websites!
Siva Port Ghalib
Beoordeeld als nr. 5 van 5 hotels in Port Ghalib
Certificaat van uitmuntendheid
3 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben hier 10 dagen geweest in september samen met mijn vriend. Voor mij was het de tweede keer in dit hotel . Het is en blijft een top hotel. Dit is een plek waar je echt vakantie heb . Super hotel met echt super personeel. Personeel dat echt alles voor je doet om het je naar je zin te maken . Ik wil dan ook in het bijZonder bedanken Taher Elserwy, Adham Shahen, Mahmoud Pop , Karim Nobi, Ahmed Rashad , Waled Ibrahem en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit is werkelijk een paradijs op aarde met hele bijzondere mensen! Het eten was elke dag goed , de kamer werd super schoongemaakt met elke dag een leuke creatie op bed. En je hoefde maar iets te vragen en het werd geregeld. Echt een aanrader ! Allemaal super bedankt en jullie zien ons zeker snel terug !

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Bedank Dees1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.995)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 17 van 1.995 beoordelingen

1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig hotel !!! Paradijs op aarde!!
Geweldig personeel , in het bijzonder: Ahdam shahen, taher elserwy , mahmoud pop, karim nobi , hagag el hagaze en waled ibrabem ! Dit is een plek waar je echt vakantie heb met zulke bijzondere en lieve mensen ! Ik ben er 10 dagen geweest maar had er zo nog 3 weken kunnen blijven . Super kamer, goede schoonmaak, elke dag heerlijk gegeten ! Ze zien mij zeker binnenkort terug ! Dit hotel en zeker het personeel krijgen van mij een 10+! Tot snel !

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Bedank Kevin L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Affgelopen week met vrienden voor een duikvakantie verbleven in dit hotel. Goed hotel en goed verzorgd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Eten in meeste restaurants is goed tot erg goed, alleen in de buffet restaurant is het matig. Mag warmer en gevarieerder. Hou je van een biertje, neem dat dan niet want is niet te drinken (als het er is)

Verbleef: September, 2017, reisde met vrienden
2  Bedank Marvin C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld

Met onderwatersportvereniging BARACUDA uit Den Haag 10 dagen verbleven in dit resort, en dat is goed bevallen. Kamers zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt en opgeruimd. Naast de dagelijkse vervanging van handdoeken in de badkamer, krijg je bij aankomst ook een strandtas met badlakens die elke dag ververst worden. Het eten is zoals dat in elk All Inclusive resort is: niet slecht, niet fantastisch, en repeterend. Maar bij de receptie kun je reserveren voor de 2 extra restaurants (geen extra kosten). Bij het visrestaurant is ook prima vlees en kip te krijgen. En laat je niet tegenhouden door de goedkoop uitziende menukaart van het Libanese restaurant, de kwaliteit van het eten is fantastisch! Je kunt er eten zo vaak je wilt, dus maak er gebruik van! Verder prima zwembaden en strand met goede ligbedden en parasols, en overal is op korte afstand een bar om drankjes te halen. Voor herhaling vatbaar!

  • Verbleef: September, 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MickieStoter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de 8e x terug geweest naar dit hotel. Het voelt echt als thuis komen! Het personeel is heel vriendelijk en werkt zich in de rondte voor je. Het was deze keer heel druk in het hotel. Maar het personeel doet net zoveel zijn best als normaal. Het eten is lekker en afwisselend. Bij cardemom kan je ook echt heerlijk eten. Port ghalib zelf is ook een gezellig stadje. Zeker een aanrader!!

Verbleef: Juni, 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Lisa F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Lisa,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team. We are happy hear how much you enjoyed your stay with us.
We will be more than happy to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld

Geweldig hotel met vriendelijk personeel. Prima kamers met uitstekende bedden (zeker voor rugpatient). Eten is wel iets te klein opgezet voor het aantal gasten.
Animatie is goed. Speciaal bedankje voor Alex. Hij weet hoe het werkt in de toeristenbranche en weet door zijn enthousiasme toeristen te motiveren tot activiteiten.Hij is zeker een aanwinst voor het animatieteam.

Kamertip: Alle kamers zijn hetzelfde. Wij hadden tuinzicht en vanaf 8.00 uur geen zon meer op de kamer.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank huijtdehaag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you that you have chosen our hotel for you holiday and many thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
Thank you for all of your kind comments. They have been shared with the management and team. We are delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn er een week geweest en hebben ons ontzettend vermaakt. Aardig personeel die je graag wil helpen. Kamers zijn mooi en goed onderhouden.
Zwembaden zijn heerlijk en ook het strand is geweldig. Heel mooi koraal. Aanrader is om schoentjes mee te nemen.
Als je vroeg op bent, ga dan lekker snorkelen. Mijn man had met dolfijnen gezwommen en heeft reuze schildpadden gezien! En dat gewoon bij de pier van het hotel. Het is niet gegarandeerd dat je ze tegenkomt, maar als je vroeg bent (6 uur) dan is de kans wel heel groot.
Het eten is lekker, er is een pizza en pasta station en buiten een grill station. Verder is er niet veel variatie, maar je kan reserveren voor de alla carte restaurants. Libanees, sea food en italiaans.
We hebben nog een trip naar Luxor geboekt. Tip: die dit niet in het hotel, maar loop naar port Ghalib (5 min lopen) en daar zit een Coco excursie kraampje. Je kan hem niet missen (geel met grote letter Coco erop). Daar boek je excursies voor betaalbare prijzen. Daar tegenover is er een minimarket te vinden en daarnaast allemaal winkeltjes. Niet vergeten om daar af te dingen.
Je kan daar ook wat drinken en eten tegen betaalbare prijzen en met mooi uitzicht (aan zee).

Al met al geweldig!! We zouden zeker terug gaan!

Ow en als je je strandtas bent vergeten, geem probleem want op je kamer staat 1 voor je klaar met handdoeken die ze elke dag komen ophalen en schone klaar zetten!

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
1  Bedank Yvette K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Port Ghalib in overweging
op 0 km afstand
Port Ghalib Resort
Port Ghalib Resort
nr. 4 van 5 in Port Ghalib
1.329 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Marina Lodge at Port Ghalib
op 23,5 km afstand
Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 8,2 km afstand
Steigenberger Coraya Beach
Steigenberger Coraya Beach
nr. 2 van 68 in Marsa Alam
3.935 beoordelingen
op 7,4 km afstand
Jaz Dar El Madina
Jaz Dar El Madina
nr. 1 van 68 in Marsa Alam
1.618 beoordelingen
op 7,6 km afstand
Jaz Solaya
Jaz Solaya
nr. 3 van 68 in Marsa Alam
1.330 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Siva Port Ghalib geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Siva Port Ghalib

Adres: PO Box 23, Port Ghalib, Egypte (Voorheen Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib Resort)
Locatie: Egypte > Rode Zee en Sinaï > Port Ghalib
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 3 familiehotel in Port Ghalib
Nr. 4 romantisch hotel in Port Ghalib
Nr. 5 hotel aan het strand in Port Ghalib
Nr. 5 spahotel in Port Ghalib
Nr. 5 luxe hotel in Port Ghalib
Prijsklasse: € 101 - € 104 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Siva Port Ghalib 4*
Aantal kamers: 347
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Siva Port Ghalib met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib Hotel Marsa Alam
Crowne Plaza Marsa Alam
Marsa Alam Crowne Plaza

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding