Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 171
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Marina Lodge at Port Ghalib(Port Ghalib)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 52
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 152
US$ 140
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
US$ 172
US$ 167
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Jaz Dar El Madina(Marsa Alam)
US$ 128
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Jaz Solaya(Marsa Alam)
US$ 226
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Port Ghalib Resort(Port Ghalib)
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (2.113)
Beoordelingen filteren
2.113 resultaten
Waardering van reizigers
1.131
672
205
76
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.131
672
205
76
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
33 - 38 van 2.113 beoordelingen
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig hotel !!! Paradijs op aarde!!
Geweldig personeel , in het bijzonder: Ahdam shahen, taher elserwy , mahmoud pop, karim nobi , hagag el hagaze en waled ibrabem ! Dit is een plek waar je echt vakantie heb met zulke bijzondere en lieve mensen ! Ik ben er 10 dagen geweest maar had er zo nog 3 weken kunnen blijven . Super kamer, goede schoonmaak, elke dag heerlijk gegeten ! Ze zien mij zeker binnenkort terug ! Dit hotel en zeker het personeel krijgen van mij een 10+! Tot snel !

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Kevin L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Affgelopen week met vrienden voor een duikvakantie verbleven in dit hotel. Goed hotel en goed verzorgd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Eten in meeste restaurants is goed tot erg goed, alleen in de buffet restaurant is het matig. Mag warmer en gevarieerder. Hou je van een biertje, neem dat dan niet want is niet te drinken (als het er is)

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
2  Bedank Marvin C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld

Met onderwatersportvereniging BARACUDA uit Den Haag 10 dagen verbleven in dit resort, en dat is goed bevallen. Kamers zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt en opgeruimd. Naast de dagelijkse vervanging van handdoeken in de badkamer, krijg je bij aankomst ook een strandtas met badlakens die elke dag ververst worden. Het eten is zoals dat in elk All Inclusive resort is: niet slecht, niet fantastisch, en repeterend. Maar bij de receptie kun je reserveren voor de 2 extra restaurants (geen extra kosten). Bij het visrestaurant is ook prima vlees en kip te krijgen. En laat je niet tegenhouden door de goedkoop uitziende menukaart van het Libanese restaurant, de kwaliteit van het eten is fantastisch! Je kunt er eten zo vaak je wilt, dus maak er gebruik van! Verder prima zwembaden en strand met goede ligbedden en parasols, en overal is op korte afstand een bar om drankjes te halen. Voor herhaling vatbaar!

  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MickieStoter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de 8e x terug geweest naar dit hotel. Het voelt echt als thuis komen! Het personeel is heel vriendelijk en werkt zich in de rondte voor je. Het was deze keer heel druk in het hotel. Maar het personeel doet net zoveel zijn best als normaal. Het eten is lekker en afwisselend. Bij cardemom kan je ook echt heerlijk eten. Port ghalib zelf is ook een gezellig stadje. Zeker een aanrader!!

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Lisa F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Lisa,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team. We are happy hear how much you enjoyed your stay with us.
We will be more than happy to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld

Geweldig hotel met vriendelijk personeel. Prima kamers met uitstekende bedden (zeker voor rugpatient). Eten is wel iets te klein opgezet voor het aantal gasten.
Animatie is goed. Speciaal bedankje voor Alex. Hij weet hoe het werkt in de toeristenbranche en weet door zijn enthousiasme toeristen te motiveren tot activiteiten.Hij is zeker een aanwinst voor het animatieteam.

Kamertip: Alle kamers zijn hetzelfde. Wij hadden tuinzicht en vanaf 8.00 uur geen zon meer op de kamer.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank huijtdehaag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia T, Guest Relation Officer van Siva Port Ghalib, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you that you have chosen our hotel for you holiday and many thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
Thank you for all of your kind comments. They have been shared with the management and team. We are delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Siva Port Ghalib again on a future holiday.

Regards
The Siva Port Ghalib Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken