Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Erps-Kwerps
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Overheerlijk”
Beoordeling van Restaurant Rooden Scilt

Restaurant Rooden Scilt
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Erps-Kwerps
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Gisteren kreeftmenu gegeten : schitterend !
Leuke verzorgde zaak.
Professionele bediening.
Mooie wijnkaart

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank lucadang
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (96)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 97 beoordelingen

11 augustus 2019 beoordeeld

De menu's zijn altijd uitmuntend en tot in detail afgewerkt, de ober en eigenaars zijn heel professioneel en de bediening is er top niveau.
Dit is voor ons altijd uit eten op sterren niveau maar zonder hoge prijskaartje van sterren restaurants... een echte aanrader!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank VdsAnneke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

We zijn vele jaren klant. Het was nu wel enige tijd geleden maar vorig weekend zijn we nog eens gaan tafelen. De evolutie die zich enkele jaren geleden heeft ingezet zet zich voort. Destijds was dit restaurant een absolute topper en vooral de verhouding prijs-kwaliteit was niet te evenaren. Dat dit niet vol te houden was begrijpen we maar te ver overhellen naar de andere zijde is ook een risico. Let op, het eten is nog altijd top maar er zijn wat details die ik wil vermelden. Aperitief 10€ voor een glas Crémant, geen probleem tot je ziet dat het een glaasje van amper 10 cl is. Sinds jaar en dag nemen we het wijnarrangement, voor de allereerste keer hebben we zelf moeten vragen of we nog wat witte wijn mochten, was nog nooit gebeurd. Vandaar de titel, waakzaam blijven.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hubertdelcor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2019 beoordeeld

Het was alweer een tijdje geleden maar ook deze keer werden we vergast op een uitstekende maaltijd en een hartelijk onthaal. Klassieke keuken met een frisse toets in een aangenaam en relaxed kader.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PLPLMS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2019 beoordeeld

Aangename en toffe bediening!
Eten was uitmuntend! Een aanrader voor jong en oud. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank NataschaJ47
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Rooden Scilt bekeken, bekeken ook

Kortenberg, Vlaams-Brabant
Kortenberg, Vlaams-Brabant
 
Kortenberg, Vlaams-Brabant
Boortmeerbeek, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Erps-Kwerps, Vlaams-Brabant
 

In Restaurant Rooden Scilt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding