Expedia.comUS$Ā 123
Vio.comUS$Ā 123
Orbitz.comUS$Ā 123
Agoda.comUS$Ā 123
Beoordeeld op 2 januari 2023

Een gemoedelijk compact hotel. Schone kamers en een heerlijk ontbijt! Vriendelijk personeel de receptie en ontbijt ruimte gezellig ingericht. Voldoende parkeerplaatsen, restaurants en supermarkten op loopafstand. Ligging niet perse rustig, maar dat stoorde niet. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: december 2022
Nicolas BREITHOF, PropriƩtaire van Hotel L'Amandier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2023

Hartelijk dank voor uw zeer goede commentaar. Wij zijn verheugd te lezen dat u onze ideale prijs-kwaliteitsverhouding is opgevallen.

Beoordeeld op 2 januari 2023

Super lekker ontbijt buffet, vriendelijk onthaal. Ook een goede locatie in de Ardennen. Netjes en verzorgd hotel. Leuke kerstsfeer. Ruime parking. Veel restaurantjes en winkels in de buurt. Wij hebben genoten van ons verblijf.

Datum van verblijf: december 2022

Wij zijn zeer blij om te lezen dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten.

Beoordeeld op 14 december 2022

Als tussenstap tussen de kerstmarkt en Luxemburg 1 nachtje verbleven in dit hotel.
Mooie ruime propere kamer en super ontbijt.
Toffe bar met ruime keuze aan drank. Een aanrader is zeker ook de brasserie Louise die er net naast gelegen is met lekker eten.

Datum van verblijf: december 2022
Nicolas BREITHOF, PropriƩtaire van Hotel L'Amandier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2022

Bedankt voor het achterlaten van een reactie, we zijn er erg blij mee! Tot ziens, hopen we.

Beoordeeld op 5 november 2022

Wij hebben ons super geamuseerd.
Zeer nette en mooie kamers.
Het ontbijt was gewoon heerlijk!
Aangename en vriendelijke mensen die er werkten.
Ze geven ook met veel plezier uitleg van alles dat er te beleven valt in en rond Libramont.
Kortom, een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2022
Nicolas BREITHOF, PropriƩtaire van Hotel L'Amandier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2022

Wij zijn zeer blij om te lezen dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten. We hopen u snel in ons hotel te zien.

Beoordeeld op 2 oktober 2022 via mobiele applicatie

Hier terechtgekomen nadat onze groepsaccommodatie plotseling werd geannuleerd. Netjes en schoon hotel, goede bedden en heerlijke douche. Individuele airco. Prima ontbijtbuffet. Als je luidruchtige buren hebt, kan het wat gehorig zijn. Vriendelijke medewerkers.

Datum van verblijf: september 2022
Nicolas BREITHOF, PropriƩtaire van Hotel L'Amandier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2022

Hartelijk dank voor uw bemoedigende commentaar! We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.