Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (527)
Beoordelingen filteren
527 resultaten
Waardering van reizigers
187
234
79
21
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
187
234
79
21
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 527 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2020

Uitstekend: kamer, eten, personeel (heel vriendelijk), terras, ligging. Minpuntjes: buffet te dicht bij elkaar zodat er geen sprake kan zijn van social distancing + dure parkeerplaats in garage (15 Euro per nacht). Aan te raden om van de gratis parking van het hotel gebruik te maken.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MARC W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2020

alhoewel we te vroeg waren toch heel veel info gekregen om de omgeving te verkennen, kamer was heel ruim ondanks dat we met een bongobon hadden gereserveerd ; ontbijt in buffetvorm was rijkelijk gevuld en vooral met lokale producten ; alle personeel is heel vriendelijk ; parking - betalend - onder hotel mogelijk

Datum van verblijf: september 2020
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erwin134POL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2020

Prima hotel met goede en vriendelijke service. Goede restaurant, zeer gezellige terras. De perfecte uitvalbasis om de omgeving te bezoeken / verkennen. Het personeel doet de moeite om Nederlands te spreken. Helaas, Corona doet alles een beetje vreemd aanvoelen. Een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2020
Bedank Dirk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2020

Super goede ontvangst bij aanmelden. Iedereen is heel vriendelijk. Het ontbijt was in buffetvorm. Voldoende keuze en heel lekker.
De kamer was ruim maar:
- de vloer van het toilet en de badkamer plakte
- er hing een rare geur ( maar dat kan persoonlijk zijn)
- er stond een vuil glas op het plateautje waar de koffie/thee opstaat ( je zag duidelijk de afdeuk vd lippen op het glas ) + van 1 pakje met suiker (2 klontjes)was reeds opengedaan, 1 klontje eruit.
- er lag een gebruikt papieren zakdoekje tussen het zetelbed
De kamer vonden we dus echt een minpunt

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Isabelle V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2020 via mobiele applicatie

Een vreemde tijd die Coronaperiode: mondkapje op, mondkapje af. Ook als je het terras opkomt. Als je zit, mag het weer af. De tafel werd nog schoon gemaakt; netjes. De kaart kon je lezen via een QR code: slim. Vervolgens werd de kaart in kopievorm op de tafel gelegd: huh? Wij hadden onze keuze al gemaakt, maar daar had deze dame geen boodschap aan.... gemiste kans. Vervolgens begon het wachten.... en wachten.... en wachten. Uiteindelijk kon de bestelling worden doorgegeven (of opgenomen?) en weer wat wachten later werd het op tafel geserveerd. Niet met alle egards die gebruikelijk zijn, maar goed. Ook de rekening was lastig te verkrijgen... wachten.... wachten en.... wachten. Als je het in zittijd berekent, was het een optimaal voordelig terras, maar in alle andere opzichten niet. Jammer, want met de zon erbij had het zo mooi kunnen zijn.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank jvbnl1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken