Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Beoordelingen (11)
Beoordelingen filteren
11 resultaten
Waardering van reizigers
5
4
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
5
4
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 11 beoordelingen
5 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben gegeten op eerste avond van verblijf. Vriendelijke bediening maar alles ging niet helemaal op rolletjes.
Zeer beperkte keuze kaart met aantrekkelijke prijzen .Varken medaillon en grote schnitzel waren smakelijk. Schnitzel niet zo mals

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank Paul B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een groep van 32 personen zijn we van 10 tm 13 juni bij Gasthaus Zwilling geweest. De ontvangst van Inge en Jeroen was ontzettend hartelijk. Garageboxen om de motoren te stallen, helemaal goed. Jeroen is een super kok. Weet elke avond er voor te zorgen dat er 32 personen tegelijk kunnen eten. Kamers zijn schoon en de douche is lekker warm met een harde straal. Inge en Jeroen doen er alles aan om het je naar de zin te maken, helemaal top. En je zit binnen de kortste keren in een schitterend motor gebied. Kortom, super gastvrij en gezellig

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
Bedank Henk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Schone kamers. Super gezellig, met een kegelbaan voor een leuke avond. Zonnig terras en voor de motor garage box. Inge en Jeroen maken er een feestje van! Buffet eten voor ieders wat wils.❤️

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Rudi B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2016 beoordeeld

Leuk, gezellig en gastvrij hotel. De eigenaren Jeroen en Inge doen werkelijk alles om het hun gasten naar hun zin te maken. Goede keuken en een zeer uitgebreid ontbijt. Goede (gratis) WiFi in het hele hotel. Eenvoudige kamer, maar schoon. Goede uitvalsbasis om te gaan skiën of om de natuur in te gaan.

Verbleef: maart 2016
Bedank 166irenek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2015 beoordeeld

Wij zijn met 11 personen naar dit hotel (gasthof) geweest als motorclub. We werden gastvrij ontvangen. De kamers waren netjes en schoon. Zelfs als iedereen tegelijk wilt douchen is er warm water. Het eten was er prima, zowel het ontbijtbuffet als het avondeten. 's Avonds kon je ook nog vertier zoeken in de "spellenkamer", tafeltennis, sjoelen, lezen, tv kijken, spelletjes. Ook voor kinderen is er een aparte speelkamer met van alles en nog wat. Kortom een hotel voor iedereen!

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank SilviaHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken