Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijn en schoon appartement in het knusse Les ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van RoqueAlpes

RoqueAlpes
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
RoqueAlpes
Mer de nuages sur la vallée de la Tarentaise Séjour
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
RoqueAlpes
Mer de nuages sur la vallée de la Tarentaise
Séjour
Coin repas et séjour
Coin repas et cuisine
Vue d'ensemble séjour
Chambre cabine
Chambre étage
Chambre étage
Salle de bains
Plan niveau 2
Plan niveau 1
Aube vue du balcon
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Les Coches, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
anneG7280 ...
Weert
2 beoordelingen
“Fijn en schoon appartement in het knusse Les Coches met prachtig uitzicht!”
Beoordeeld op 6 maart 2017 voor een verblijf in februari 2017

Het appartement ligt mooi gelegen aan de piste. Van hieruit prima verbinding naar Les Arcs en La Plagne (voor dit laatste gebied moet je eerst 3 liften omhoog, klein nadeel). Les Coches is een rustig klein dorpje met enkele winkeltjes en restaurantjes. Het appartement wordt beheerd door Philippe en onderhouden door Anne. Wij wilden na onze nachtelijke rit graag vroeg inchecken, hetgeen Anne voor ons mogelijk heeft gemaakt! Dit persoonlijk en warm onthaal was heerlijk na de lange rit! Wij komen graag nog eens terug!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hurst, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 18 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
more_khao ...
Southampton, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 januari 2015 voor een verblijf in december 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Cosy, welcoming, warm & homely apartment. Perfect rest place between intense days of skiing.
Minpunten: Departing at the end of the stay
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lefebvre ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frerike
Cholet, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 februari 2016 voor een verblijf in februari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mickael B
Rueil-Malmaison, Ile-de-France, France
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 april 2015 voor een verblijf in april 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: décoration chaleureuse et vue magnifique
Minpunten: absence de machine à laver (mais c'est le seul défaut)
Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frerike
Cholet, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 april 2015 voor een verblijf in februari 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen