Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Top Vakantie, Mooie Villa met heerlijk zwembad”

Beoordeling van Ferienhaus, Villa Costanza

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Canino, Province of Viterbo, Lazio

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JacobM253 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top Vakantie, Mooie Villa met heerlijk zwembad”
Beoordeeld op 20 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Verblijf eerste twee weken van augustus 2017, 2 volwassenen en 3 kinderen (8, 7 en 4 Jaar). Wij hebben 2 fantastische weken gehad!! Villa Costanza is een ruim vakantiehuis met, woonkeuken, woonkamer, 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden en 2 badkamers. De villa was zeer schoon en voorzien van alle gemakken. De eigenaren Daniele en Janna zijn erg vriendelijk en gastvrij. Na de eerste week kregen we een volledig nieuw set linnengoed en handdoeken. We kregen groente en fruit uit eigen tuin aangeboden, heerlijk! Het zwembad is heerlijk en gevuld met Therminaal water. We hebben genoten van het zwembad het was heerlijk om erin te springen. De kinderen hebben ook erg genoten van de 3 honden (Lupa, Wolfi en Shura) de honden waren zeer (kind)vriendelijk en kroelbaar. We bleven graag in en rondom de Villla maar hebben ook diverse uitstapjes gemaakt zoals Civita di Bagnoregio, Capalbio, Tarquinia, Viterbo, 2 dagen naar Rome (met de trein) ook diverse keren naar zee/strand geweest circa 25 minuten rijden (Marina di Pescia Romana).

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2017
Grazie, anche noi siamo stati bene insieme a voi. Abbiamo goduto la vivacità e la gioia dei vostri instancabili figli in acqua termale." era una un bellissimo spettacolo "
Siete sempre i benvenuti a casadaniele
Janna & Daniele

Bedankt, we zijn ook goed met u geweest. We hebben genoten van de levendigheid en vreugde van uw onvermoeibare kinderen in thermaal water. "Het was een prachtige show"
U bent altijd welkom bij Casadaniele
Janna & Daniele
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dario T
Padua, Italië
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tübingen, Duitsland
Beoordeeld op 20 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
21 apr 2018
also insgesamt alle glücklich, dann wiederholen wir das gerne noch mehrmals!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Helmut N
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 2 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 okt 2017
vielen lieben dank!
auch ihr wahrt ein super team. serh gerne wieder!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rpopcorn
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 7 augustus 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 aug 2017
vielen dank für die vielen bonbonsssss, die tun gut! auch ihr wart super!!!! siiiiiiiiiii, vi apettiamo volentieri e siete sempre i benvenuti a casadaniele.
Antwort bearbeiten
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charenton-le-Pont, Frankrijk
Beoordeeld op 26 juli 2017 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
28 jul 2017
Avoir passé trois semaines en votre compagnie a été très chouette et très intéressant . Votre belle famille est une famille agréable, à recommander à tous les hôtes.
Nous vous remercions à notre tour et nous espérons avoir l'occasion de vous revoir et boire un verre de bon vin ensemble.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen