Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Helemaal top: rust, geweldige omgeving, supermooi ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Saint-Jean-du-Gard, Gard, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jerry H
1 beoordeling
“Helemaal top: rust, geweldige omgeving, supermooi appartement”
Beoordeeld op 29 januari 2019 voor een verblijf in december 2018

Het appartement van Kees en Renee is simpelweg top. Mooie keuken, mooie kamers, mooi afgewerkt, rustig, schoon, echt niks op aan te merken. Het appartement ligt in een huis aan de rand van het dorp, waardoor je het idee hebt dat je echt in de Cevennen bent. Het uitzicht is ook fraai, het dorpje is leuk en levendig, zelfs tijdens de kerstvakantie. Wij komen hier van de zomer zeker terug!

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jan 2019
Dank je wel Jerry! Het was een genoegen om jou en je gezin te mogen ontvangen bij ons!!
Wij zouden het hartstikke leuk vinden om jullie deze zomer weer te mogen ontvangen bij Mas Mialou!! Tot binnenkort!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marloesv5 ...
Naaldwijk, Nederland
1 beoordeling
“Even helemaal weg.. Ultiem genieten!”
Beoordeeld op 29 januari 2019 voor een verblijf in oktober 2018

De locatie is prachtig! Het centrum van het dorp ligt op loopafstand van de locatie, erg handig!
De accommodatie is ontzettend mooi, je bent toch op vakantie, maar het voelt als thuis. Rustig, mooi, zeer schoon en van alle gemakken voorzien.
We kregen een warm en hartelijk welkom van Kees en Renée. Wat zijn ze gastvrij!
Zeker de moeite waard om echt te genieten van je vakantie! Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jan 2019
Dank je wel Marloes!! Wij vonden het hartstikke gezellig met jullie en kijken nu al uit naar jullie komst in Juni!! Tot snel!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martijn V
Utrecht, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 mei 2019
Thanks a lot for your kind words. We also really enjoyed your presence.
See you next year!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen