Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“perfecte plek met kleine kinderen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Summer terrace with BBQ under the grapes Swimmingpool
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Summer terrace with BBQ under the grapes
Swimmingpool
Finca Santa Ana
Master Bedroom
Kitchen
Livingroom
Second bedroom
View towards the sea
View towards the mountains
Childrens bedroom
Ojen
Saturday market
Ojen
Plaza Andaluz
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Finca -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Ojen, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Joyce D
1 beoordeling
“perfecte plek met kleine kinderen”
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in juli 2017

Wij hebben genoten in Finca Santa Ana. Wij hebben kindjes van 1 en 3 en voor hun was het er ook heel leuk. Allemaal goed verzorgd en op orde. Zeker een aanrader!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jun 2018
Enorm bedankt voor het schrijven van de review!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jossy311
Leiden, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Doen”
Beoordeeld op 9 juni 2013 voor een verblijf in maart 2013
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Na in verschillende seizoenen de finca van Ton en Helga gehuurd te hebben is het hoog tijd voor een review. Waar zullen we beginnen.

5 minuten lopen van het centrum van het nog niet door toeristen overspoelde echte Spaanse dorpje Ojen, ligt, door de natuur omgeven, de witte finca.

Als je net het hek door bent, maar voordat je het huis binnengaat, word je al verrast door een lange eettafel met mandarijnbomen erom heen, 'n heerlijke loungebank en stoelen op een groot terras op de zon met een van de mooiste uitzichten van de Costa. Als het helder is kun je over zee tot Marokko kijken.
De mandarijnen krijg je niet opgegeten, zoveel zijn er voor het oprapen als je in het goede seizoen komt.

Binnen kom je in een grote volledig ingerichte keuken met eettafel, doorlopend in een zitkamer met TV, met voor de liefhebber niet alleen Spaanse en Engelse zenders maar zelfs alle Nederlandse zenders. In een zijkamer staat een bureau voor je computer en natuurlijk werkt de WiFi.

Een verdieping lager, nee niet hoger bevinden zich de slaapkamers met heerlijke bedden. Het is er koel in de zomer, maaroveral is ook airco en op een koude dag zijn ze als verwarming te gebruiken.

Als je een dag geen zin hebt om iets te ondernemen of moe bent van alle dingen die je in de omgeving kunt doen en hebt gedaan staat er een boekenkast met alle soorten boeken.
Is het een dag echt te warm dan is er een lekker zwembadje om af te koelen, maar ook achter het huis een terras in de schaduw.

Onze kleinkinderen hebben volop genoten van de trampoline in de tuin en het stapelbed.
Op een mooie avond kun je 's avonds lekker barbecueën aan de zijkant van het huis op de ingebouwde buitenbarbecue/oven zittend aan de 2e grote tafel onder de druivenranken.

Kortom een heerlijke vakantieplek onder de zon.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de ruimte buiten, het gemakkelijke contact met de eigenaar
Minpunten: niets
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manda H
Goes, Zeeland, Netherlands
1 beoordeling
“Het paradijs bestaat echt”
Beoordeeld op 26 mei 2013 voor een verblijf in april 2013

Het is ongelooflijk dat er op 10 minuten rijden van Marbella zoveel rust en authenticiteit is te vinden. Het huisje ligt iets buiten Ojen en heeft rondom prachtige vergezichten. In het huisje was werkelijk alles te vinden wat we nodig hadden. En ook buiten, in de tuin en op de terrassen) was het heerlijk toeven. Het was nog vroeg in het jaar en 's avonds wat kil ( maar we hadden verwarming). Toch was het niet moeilijk om je voor te stellen hoe fantastisch hier de zwoele zomeravonden zouden zijn onder een afdak van druivenranken.
Naar dit huisje willen we zeker weer terug !

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De ruimte, de wijdsheid, de rust
Minpunten: De -overdekte- parkeerplaats vereist wel enige stuurkunst
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jun 2018
Bedankt voor de mooie review. Inmiddels is de kachel niet meer nodig en zijn de zwoele zomeravonden aangebroken. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om terug te keren!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrevorB
Andalusië, Spanje
Niveau 6 bijdrager
229 beoordelingen
62 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 238 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jun 2018
Thank you Trevor for sending this review. It was our pleasure to have you and your family as our guest!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Miranda v
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 mei 2018
Miranda, thanks for sending this review!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen