Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastiscch”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Ojen, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Ellen S
1 beoordeling
“Fantastiscch”
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019

La Posada del Angel is echt een juweel: authentiek, relaxed, romantisch en tot in de puntjes verzorgd.
Het eten (zowel ontbijt als de fantaschtische diners van Alex) is echt helemaal top.
De verzorging en smaak laat aan niets te wensen over.
Het dorp is leuk, mooi, gezellig en genoeg in te ontdekken.
Niet twijfelen, gaan!

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mikevdk
Utrecht, The Netherlands
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Geweldig hotel voor onze huwelijksreis!”
Beoordeeld op 1 december 2018 voor een verblijf in november 2018

Wij hebben een geweldige tijd gehad bij La Posada del Angel!
De kamer (junior suite) is erg ruim, schoon en van alle luxe voorzien. Het ontbijt iedere ochtend was heerlijk en de eigenaren en personeel van het hotel waren erg vriendelijk. We hebben veel tips gehad over leuke restaurants, wandelingen en andere leuke dingen om te doen.
Als je hier verblijft is een auto wel een aanrader.

Dank voor de goede zorgen en het fijne verblijf!

Datum van verblijf: november 2018
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 jan 2019
Dank voor de mooie review. Veel geluk samen!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
theog544
Utrecht, Nederland
2 beoordelingen
“Subliem”
Beoordeeld op 1 december 2018 voor een verblijf in november 2018

Bovenverwachting. Gelegen in een pittoreske omgeving, midden in de bergen bij Marbella, ligt een geheel in het wit geschilderd dorpje, Ojen.
Bij aankomst, met een buggy, een hele steile helling opgereden, naar (wat later bleek "het hotel". de dorpelingen kenden la Posada als het hotel).
Wij kregen een upgrade naar een prachtige kamer met luxe bubbelbad en ruime douche met een tweepersoons bed in een prachtig spaans decor.
De zonnige dagen waren perfect om heerlijk op het zonne-terras van de spaanse wijnen met de kleine tapas te genieten.
Een week om "medisch" te ontstressen.

Datum van verblijf: november 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 jan 2019
Hartelijk dank voor de review! Wij zien jullie graag weer een keer terug.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raymondwo ...
Utrecht, Nederland
1 beoordeling
“Super mooie week gehad in Ojen”
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Ojen bij la posada del angel. Een prachtige plek om Andalusië te verkennen en heerlijk afgezonderd van massa toerisme. De tips vanuit het hotel voor excursies waren top, waar de wandeltocht vanuit de bergen naar Marbella dwars door stromende riviertjes het hoogtepunt was. Uitdagend ook voor de kids. Top!

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 mei 2018
Gelukkig zit Andalusie vol met dit soort mooie wandeltochten. Bedankt voor het schrijven van de review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole O
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 november 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 nov 2018
Thank you Nicole for writing something about our dinner we just have started to serve. Looking forward welcoming you again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvia d
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 14 augustus 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2018
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 okt 2018
Thank you very much for writing this beautiful review Sylvia!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pieterv11 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 mei 2018
Thank you Pieter, it was a pleasure having you here again. Looking forward to your next visit.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen