Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Aanrader!”

Beoordeling van Au charme du Presbytère

Voorgevel vanaf de binnenkoer.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Voorgevel vanaf de binnenkoer.
Zicht op het centrum van Vicq, onze Presbytère is links van de kerk gelegen.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Voorgevel vanaf de binnenkoer.
Zicht op het centrum van Vicq, onze Presbytère is links van de kerk gelegen.
Straataanzicht
Onze inkomhal.
Wanneer het frisser wordt... eten we in de gezellige eetplek...de ontvangstplek van l' abbé vroeger!
Na een goeie wandeling... nestel je in onze knusse zetels... we steken de haard aan bij fris weer!
Welkom aan onze table d'hôtes
Dagelijks vers brood, aan huis gebracht door Le ronde de pain...
Goeie start van de dag...
Het goeie leven vieren...
Onze gastenkamers...
Levenskracht is onze annexkamer, bestemd voor gezin met kinderen of close vrienden kamer Ademkracht.
Koesterkracht is de naam van onze zorgkamer in wording...
We voorzien ruime douche, vrijstaand bad, lavabo, toilet, hooglaagbed, tillift, alternatingmatras.
We verwelkomen hier graag gasten vanaf voorjaar 2019!
Ruime pastorijtuin met zon en schaduw...
Heerlijk toeven onder de notenboom...
De shouwmantel uit de keuken doet dienst als babbelbank...
Keuvelen aan de Malleveaux...
Kunstknopen in onze tuin door Erik Bartels
Heerlijke wandelstreek...1 route start van bij ons...
Strand aan  Lac de Liez...Langres, 20 min rijden...
Natuur...
Streek van de 4 meren rond Langres
En ons huis staat vermeld met artikel in Wonen landelijke stijl, april 2017!
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Bourbonne-les-Bains, Haute-Marne, Grand Est

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Elie_Scha ...
Bekkevoort, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Aanrader!”
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

We beleefden een zeer rustgevende vakantie in de prachtige b&b. Zeer nette, propere en ruime kamers. Perfecte locatie voor mensen die tot rust willen komen met zeer veel wandelmogelijkheden in de mooie natuur. De locatie is ook ideaal voor verschillende daguitstappen met voldoende bezienswaardigheden in de buurt. De gastheer verwent je met zeer lekkere maaltijden. Het ontbijt is super verzorgd.'s Avonds een gezellige aperitief gevolgd door een steeds verrassende en lekkere driegangenmenu. De gastheer legt je steeds weer in de watten. We genoten van de leuke babbels en de gemoedelijke sfeer. We raden 'au charme du presbytère' iedereen aan. Lieve groet en zeer veel dank aan Dirk!

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Climber22 ...
1 beoordeling
“HEERLIJKE VAKANTIE”
Beoordeeld op 13 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019

Wij genoten van vier heerlijke dagen dankzij onze gastheer Dirk ,de prachtige tuin,het zeer lekker eten , de rust van een mooie kamer in het stille dorp VICQ !!
We koesteren de vele herinneringen !Groetjes en veel dank!

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jun 2019
Bedankt om jullie ervaring in ons huis, in onze streek te delen. Wij genoten ook zeer van jullie bezoek en de warme gesprekken! Lieve groet, dirk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navigator ...
1 beoordeling
“Hartverwarmend”
Beoordeeld op 19 december 2018 voor een verblijf in september 2018

De gastheer laat je "thuiskomen", in een huiselijke sfeer.
Adembenemende omgeving, zo rustig... Prachtige natuur, bossen en weilanden.
En na een wandeling , zalig om te mogen genieten van de héérlijke maaltijd. Koken is de gastheer z'n passie en dat beleef je .
Prima geslapen in de propere en gezellige kamer.
s'Morgens een héérlijk ontbijt. . . Hmmmmm....
Ik raad " Au charme du Presbytere " iedereen aan en ik kom zeker terug!

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 dec 2018
Dankjewel, het was fijn je te gast te hebben! Lieve groet!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
anndegroo ...
Aalst, België
2 beoordelingen
“Een absolute aanrader”
Beoordeeld op 19 december 2018 voor een verblijf in september 2018

Een wondermooie locatie, authentiek gerestaureerd en prachtige tuinen. Een warm en gemoedelijk onthaal. Een heerlijk ontbijt en dito diner met plaatselijke ingredienten samengesteld. Veel oog voor detail in alles rondom je, af !

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 dec 2018
Dankjewel voor de fijne beoordeling! Het was fijn jullie te gast te hebben! Lieve groet, Dirk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen