Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schoon, netjes en vriendelijk.”
Beoordeling van Hotel Adelie

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 4 websites!
Hotel Adelie
Beoordeeld als nr. 2 van 4 hotels in Montagny-les-Beaune
Certificaat van uitmuntendheid
6 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is mogelijk om de auto achter de hotelkamer te parkeren. Ideaal met uitpakken of als je op doorreis bent.
De gastheer is zeer vriendelijk.
Het campingbedje op onze kamer was netjes opgemaakt en voorzien van een extra matrasje, zodat de baby comfortabel ligt. Super!
Het hotel is schoon, een goed ontbijt en fijn terras. Een pluspunt is het zwembad om af te koelen.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
Bedank A3anaM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (269)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 269 beoordelingen

15 maart 2017 beoordeeld

De kamers voldoen aan alle basisvereisten. Voordeel: geen voltapijt, dus geen hinder voor mensen met allergie.
Het onthaal is erg vriendelijk, maar stopt om 21:00 (buiten seizoen). Het ontbijt was basic, maar voldoende.
Een goed adres voor een snelle stop nabij de autostrade.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BertDB2200
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2016 beoordeeld

Iedereen enthousiast over de goede bedden, de fijne douches en de vriendelijke bediening. De rustige ligging dicht bij de snelweg en vlak bij Beaune maakt dit hotel tot een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Bourgogne. Prima ontbijt en de mogelijkheid een wijntje aan de bar te drinken maken het compleet.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank JeWeBe48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
conhotad, Gérant van Hotel Adelie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2016
Google-vertaling

Dear,
Thank you so much for your nice comment.
We hope to see you again at our hotel!
Best Regards.
Team Adélie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We boekten dit hotel als tussenstop naar het zuiden. Beaune ligt immers perfect in het middel opweg naar de Provence.

Goed hotel. Boek best een kamer op het gelijkvloers, dan heb je een voorbehouden parking voor je kamer. Ideaal als je op doorreis bent, want dan moet je niet alles uitladen. Kamer is basic. Ook basic ingericht. Niet charmant of romantisch, echt een basic gevoel.

Wel een grote kamer. En ook zeer rustig geslapen en lekker gegeten. Ook rustig even gezwommen in het openluchtzwembad.

Ideaal ook om te bezoeken met honden, want er is een parkje aan het hotel.

Verbleef: September, 2016
1  Bedank Augustus_Manfred
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
conhotad, Gérant van Hotel Adelie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2016

Hallo, bedankt voor uw reactie binnenkort. L'équipe Adélie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld

nette kamers met een dagelijks nette opkuis, rustig gelegen, mooi en proper zwembad
Uitstekend ontbijt . Zaakvoerder en alle personeel zeer gedienstelijk en vriendelijk.
uitstekend gelegen bij autoweg en bij Beaune. Uitstekend uitvalspunt om de Bourgondische streek te bezoeken. personeel kent de streek goed en kan leuke adressen aanbevelen

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank daniel d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
conhotad, Gérant van Hotel Adelie, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2016

Hallo, bedankt voor uw reactie binnenkort. Team Adélie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2016 beoordeeld

Goed gelegen vlakbij afslag snelweg. Rustige omgeving en netjes ingericht. Zeer vriendelijke receptie, goed ontbijt en prima bedden. De kamers zijn ruim genoeg en het sanitair is schoon en goed. Al met al zeker aan te raden.

Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
Bedank JeWeBe48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Als wij naar Frankrijk op vakantie gaan maken we bij Hotel Adelie een tussenstop.
Bij dit kleinschalige hotel ben je echt welkom.
De ligging is ideaal, dicht bij de afrit van de route du soleil maar het ligt in een klein dorp en het is er heerlijk rustig.
De kamers zijn schoon en netjes.
Het zwembad is heerlijk verwarmt en na een lange rit is het lekker om een paar baantjes te zwemmen.
Ook je huisdier is welkom, maar niet in de ontbijtzaal.
In overleg kun je nog een kan koffie meekrijgen voor onderweg.
Wij komen hier beslist terug.

Verbleef: Juni, 2015, reisde met een partner
Bedank C N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Montagny-les-Beaune in overweging
op 0.1 km afstand
Hotel le Clos
Hotel le Clos
nr. 1 van 4 in Montagny-les-Beaune
328 beoordelingen
op 3.3 km afstand
Ibis Styles Beaune Centre
op 3.5 km afstand
Panorama Hotel
Panorama Hotel
nr. 13 van 62 in Beaune
408 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1.7 km afstand
Novotel Beaune
Novotel Beaune
nr. 11 van 62 in Beaune
1.156 beoordelingen
op 2.2 km afstand
Ibis Beaune La Ferme Aux Vins
op 2.0 km afstand
Carline Hotel
Carline Hotel
nr. 25 van 62 in Beaune
106 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Adelie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Adelie

Adres: Rue des Gravieres, 21200 Montagny-les-Beaune, Beaune, Frankrijk
Locatie: Frankrijk > Bourgogne-Franche-Comté > Cote d'Or > Beaune > Montagny-les-Beaune
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Roomservice Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 2 van 4 hotels in Montagny-les-Beaune
Prijsklasse: € 83 - € 101 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Adelie 3*
Aantal kamers: 18
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com en Hotels.com, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Adelie met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Adelie Hotel Montagny Les Beaune

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding