Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer charmant . Ideale uitvalsbasis ”
Beoordeling van Hotel le Clos

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 5 websites!
Hotel le Clos
Beoordeeld als nr. 1 van 4 hotels in Montagny-les-Beaune
Certificaat van uitmuntendheid
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustig. Ideale uitvalsbasis voor bezoek aan de omliggende wijndorpjes. Prijs kwaliteit : zeer goed. Zeer vriendelijk personeel. Huiselijke sfeer en de 4 sterren waard. Mooie kamers. Goede bedden. Ontbijt in de zon in de zeer mooie tuin. Gratis elektrische wagen opladen.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
Bedank Guidovh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eric H, Propriétaire van Hotel le Clos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guidovh

Thanks a lot for your kind review and the information about the electric charging terminal which is a new service offer to our guest starting one month .

Hope to welcoming you again soon.

Best regards

E. Humbert

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (328)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 328 beoordelingen

11 juli 2017 beoordeeld

Wij komen graag in dit hotel wanneer we naar het zuiden reizen, terugkomen, of om in de mooie Bourgogne rond te toeren. Er zijn diverse kamers, het ligt erg rustig en toch dicht bij de snelweg en Beaune. De ontvangst is discreet en toch voortreffelijk. En.. uiteraard kan je er van een goed glaasje wit of rood proeven..

Kamertip: alle kamers zijn rustig en mooi
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Henk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier 1 nacht geslapen als overnachting onderweg naar huis. Kamers zijn oud en ruiken niet fris, vloerbedekking is niet schoon. Badkamer ziet er netjes uit.
WiFi deed het niet, gaven ze ook toe dat ze daar problemen mee hadden. Ze vroegen 16 euro pp voor ontbijt, niet doen!

Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
Bedank Gigi B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2017 beoordeeld

Wij logeerden in dit hotel op doorreis naar het zuiden en om Beaune te bezoeken. Prima hotel, tip top in orde, mooie kamers, vriendelijke service. Ligging heel goed en heel rustig. Dus voor ons 10 op 10 !

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bart g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gedegen, minimalistisch hotel. 5 minuten naar de snelweg, 5 minuten naar Beaune. Heerlijke rustige plek, met fijne tuin, als je op doorreis bent. Eten kan bij de buren, maar daar moet je erg tijdig reserveren (ma/di dicht). Kamer was 160 ex prima ontbijt.

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Paulus024
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een tophotel met topbediening
Neen, het is geen 5 sterren maar de familiale ontvangst, het zeer lekkere ontbijt, de zeer verzorgde kamers en de goeie bereikbaarheid van zowel Beaune, Pommard, Meursault, Puligny-Montrachet, ... maken van deze plaats een topadres
Recommanded !

Verbleef: Augustus, 2015
Bedank FMommerency
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

We gaan hier telkens naar toe voor de rust (oase van rust in de mooie tuin!) en het uitgebreid ontbijt in de tuin. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Mooie en ruime kamers met goeie verzorgingsproducten......

Verbleef: Augustus, 2014, reisde met een partner
Bedank GuiGustIsi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OUDOT A, Propriétaire van Hotel le Clos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 september 2014
Google-vertaling

Thank you for your nice comments and taking time to share your opinion about our hotel .

I will share with my staff all your nice feedback .

Hope to see you soon

Alain Oudot

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Montagny-les-Beaune in overweging
op 3.5 km afstand
Hotel de Luxe le Cep
Hotel de Luxe le Cep
nr. 2 van 62 in Beaune
860 beoordelingen
op 8.8 km afstand
La Maison d'Olivier Leflaive
La Maison d'Olivier Leflaive
nr. 2 van 3 in Puligny-Montrachet
339 beoordelingen
op 8.9 km afstand
Le Montrachet
Le Montrachet
nr. 1 van 3 in Puligny-Montrachet
462 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 6.7 km afstand
Ermitage de Corton
Ermitage de Corton
nr. 1 van 1 in Chorey Les Beaune
356 beoordelingen
op 3.9 km afstand
Hostellerie Le Cedre
Hostellerie Le Cedre
nr. 5 van 62 in Beaune
655 beoordelingen
op 3.5 km afstand
Hotel de la Poste
Hotel de la Poste
nr. 22 van 62 in Beaune
511 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel le Clos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel le Clos

Adres: 22 rue des Gravieres, 21200 Montagny-les-Beaune, Beaune, Frankrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Frankrijk > Bourgogne-Franche-Comté > Cote d'Or > Beaune > Montagny-les-Beaune
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 4 hotels in Montagny-les-Beaune
Prijsklasse: € 120 - € 178 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hotel le Clos 4*
Aantal kamers: 25
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Agoda, Hotels.com en Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Hotel le Clos met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Le Clos Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding