eDreams
Agoda.com
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 4 juli 2019

Wij hebben genoten van deze B&B alles was perfect en vriendelijke uitbaters.
Rustig gelegen en een uitstekende zicht op het landschap.
Ook de lekkere wijn dat wij mogen proeven.
Zeker een adres om terug te komen.

Kamertip: Kamers op gelijkvloers zicht op het zwembad en landschap
Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 3 juli 2019

Wij hebben in juni genoten van een prachtige vakantie ,mooie ruime kamers met zeer goede bedden en een ruime moderne badkamer.
Zeer mooi domein met mooi zwembad en prachtig uitzicht.
Mooi overdekt terras met zomerkeuken.
Mariëlle en Edwin geven je raad over de omgeving en de restaurants zelf koken ze twee maal per week en de menu's waren zeer goed en Edwin heeft goede gepaste wijnen .wel nog een kleine tip : het ontbijt is goed maar voor de vakantiegangers die voor een week of langer verblijven mag er iets meer variatie zijn vooral het brood.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

We hebben genoten van onze vakantie! Het is precies zoals op de foto's! Sauna hebben we niet nodig gehad want het weer was uitstekend. Hier kom je helemaal tot rust, met wat geluk zie je de hertjes huppelen, prachtig zonnenbloemenveld, ...
We hebben samen met alle gasten gekeken naar de uitzending van "met vier in bed"! Dit was super.
Edwin en Marielle doe zo voort, jullie hebben een prachtige zaak!

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 6 oktober 2018

Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Marielle en Edwin. Heel persoonlijke ontvangst met een lekker wijntje op de kamer als extra attentie. De bedden zijn perfect! Er zijn zelfs meerdere soorten hoofdkussens beschikbaar. Aan slaapcomfort is in de ruimste zin gedacht in deze B&B.
Vele goede restaurants in de buurt op max 15 minuutjes rijden. De gastheer luistert naar je wens en geeft graag advies daaromtrent.
Lekker gegeten ook de avonden dat we daar bleven dineren. (En daarna met de andere gasten heerlijk ontspannen onverwachte zangavond gehad.)
Wij brachten onze fietsen mee en konden veilig in de grote schuur plaatsen.
Zwemhanddoeken beschikbaar, echt aan alles is gedacht om je als gast heerlijk te laten genieten van je vakantie. Ideaal is klein keukentje waar altijd koude dranken en ook koffie en thee beschikbaar zijn. Een aanrader! Wij keren zeker nog terug naar La Douce Dordogne!

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 4 september 2018

Super B&B, voorzien van alle luxe en comfort. Er wacht je een warm onthaal door Mariëlle en Edwin die hun gasten de vele bezienswaardigheden in de buurt en leuke restaurantjes uitzoeken, als ze niet zelf de table d’ hote verzorgen, die trouwens superheerlijk was. Kortom, een toplocatie voor een topverblijf.

Datum van verblijf: september 2018