Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (24)
Beoordelingen filteren
24 resultaten
Waardering van reizigers
22
2
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
22
2
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 24 beoordelingen
Beoordeeld op 31 juli 2018

Voor de eerste keer een B&B en wat een meevaller bij zeer aangename mensen en een super accommodatie, prima ligging waar je alleen de vogeltjes hoort fluiten.
Ideaal om er eens tussenuit te zijn met goede restaurants in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MarcV3158
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2017

Je vakantie beleven bij La Douce Dordogne is als een leven in een koninkrijk. Genieten met een zachte, maar vooral grote G. De locatie, de accomodatie, de voorzieningen, maar vooral ook de gastvrijheid van eigenaren Edwin en Mariëlle is oprecht bijzonder.

Alles klopt bij deze Chambre d'Hôtes. De kamer, met een super kwaliteit bed, een fijne badkamer en eigen terrasje. Het (verwarmde) zwembad is heerlijk en in de jacuzzi kan je je dag lekker afsluiten. Het ontbijt was lekker. En de sfeer, ongedwongen gezellig.

In de (nabije) omgeving is veel te beleven. Goede restaurants, veel activiteiten en mooie bezienswaardigheden.

Kortom. Een trip naar de Dordogne is niet compleet zonder bezoek aan La Douce Dordogne. Edwin en Mariëlle, Hartelijk dank!

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Geert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2017 via mobiele applicatie

Het was super! Prachtige locatie in een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden en heerlijke restaurants. De slaapkamers erg mooi en sfeervol,hele fijne bedden,slapen zoals thuis. En ook het zwembad,jacuzzi en sauna waren heerlijk. Edwin en Mariëlle super bedankt voor deze mooie dagen, we hebben genoten! Onze vakantie was in een woord TOP!

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Nicole V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2017

Edwin en Mariëlle zijn een fijne gastheer en gastvrouw van deze mooie Bed & Breakfast. La douce Dordogne is gelegen op kleine heuveltje waar je kunt genieten van een mooie uitzicht en van prachtige zonsondergangen. De locatie is werkelijk adembenemend mooi en de kamers zijn heel erg gezellig en praktisch ingericht en zijn voorzien van echte goede bedden, want het goede nachtrust is ook belangrijk toch! Het ontbijt is goed verzorgd en voor iedereen wat wils. Ook wordt er regelmatig gekookt door de Edwin en Mariëlle en kun je zelf aangeven of je wilt blijven eten of niet, dit allemaal natuurlijk voor een mooie prijsje. Bij la douce dordogne kun je komen voor de rust en genieten van het zwembad, sauna en jacuzzi .....maar in de omgeving is hier ook van alles te beleven, zoals kano varen, grotten bezoeken, mooie pittoreske stadjes bezoeken zoals Domme en er zijn genoeg kastelen die je kunt bezichtigen. Kortom te veel om op te noemen. Edwin en Mariëlle Super bedankt voor deze mooie dagen! toppie!

Kamertip: Kamers met uitzicht op het zwembad is mooi, want dan heb je 's morgens uitzicht op de mooie natuur!
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank haroldvanberlicum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2017

Pas opgestarte B&B op een prachtige, rustgevende locatie midden de weidse natuur. Vrij centraal gelegen in de Dordogne in een gebied met een ruime waaier aan bezoekmogelijkheden. Nieuwbouw met heel smaakvol ingericht interieur,
Top koppel die er alles willen aan doen om uw verblijf te laten slagen.
Toffe week gehad bij Edwin en Mariëlle.
Linda & Luc

Kamertip: Smaakvolle nieuwe kamers zijn prima met eigen terrasje...
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Lu-Li27-08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken