Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooie rustig gelegen vakantiewoning met (beetje ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Aguimes, Gran Canaria, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jantje76
Groningen, Nederland
1 beoordeling
“Mooie rustig gelegen vakantiewoning met (beetje rommelige) tuin met veel privacy”
Beoordeeld op 23 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018

Mooie, rustig gelegen vakantiewoning in een klein dorpje in de bergen op 45 minuten rijden van de toeristenplaats Playa del Igles. Tuin met veel privacy (wel wat rommelig). De woning is van alles voorzien (inclusief houtkachel). Nadeel van deze woning vonden wij de huisdieren (katten en honden). 1 kat glipte zodra de deur open ging naar binnen of kroop via de openstaande ramen naar binnen (en lag dan bv. op bed). Daarnaast zaten er aan het begin van het pad naar de woning 2 honden in een hok (zagen er niet goed verzorgd uit en zorgde voor wat stank (niet bij de woning trouwens). Of dit de huisdieren van de eigenaar of de buurman waren weten we niet, maar het was erg zielig om te zien.

Wij hebben wel genoten van ons verblijf. En Juan, de eigenaar, was erg vriendelijk en heeft gezorgd voor een prettig ontvangst.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Go675894
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 maart 2017 voor een verblijf in februari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
12 aug 2016
Gracias Christine, y compañia ha sido un placer tenerles como huespedes. Hasta siempre amigas.
Saludos Juan
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 10 maart 2016 voor een verblijf in februari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 16 augustus 2014 voor een verblijf in augustus 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 23 oktober 2013 voor een verblijf in oktober 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 29 april 2013 voor een verblijf in april 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen