Rob van Mastrigt
Den Haag, Nederland

Golfreis El Rompido met 2 Pro’s

4,0 van 5 bollen15 dec 2022 beoordeeld
Wat een heerlijke ontsnapping uit de koude en natte Nederlandse winter. Lekker met mijn groep golfers naar *****Resort El Rompido. Paar dagen ook regen, maar wat een heerlijke locatie, semi all inclusive met echt geweldig ontbijt en top diner per dag. Twee super golfbanen. North speelt heel fijn en South 2de deel echt stuk technischer. 18gr in ‘t zonnetje en ook daggie Sevilla in de volle regen. Ook hele fijne Wellness en Fitness, naast per dag ons portie WK voetbal met vele andere golfers. Puntjes van aandacht: Meerdere hadden last van slechte matrassen, laten omwisselen en idd stuk beter. Kamer airco’s uit, best warm, boek het hotel, niet de app, want upgrade kostbaar €50 p/n p/p. Appartementen moet je ook steeds buitenom voor bijv ontbijt/diner. Taxi goed regelen, grote prijsverschillen!!! Van voucher via reisorganisatie €60 enkele rit per auto tot ook €150 per dure taxi igv niet 3x24 uur van te voren. Ritje Faro ruim uurtje… Sevilla ook en top voor bezoekje. Aanrader!!! En jan-feb (top tijd) gaan we weer met nieuwe groep 0652091040 We hadden geluk bij ongeluk, toch vaak mooi weer, terwijl na 7 jaar deze dec zeer veel regen in heel Zuid Spanje.
Datum van verblijf: december 2022
Kamertip: Zorg voor goede matrassen en regel je taxi/auto goed van te voren. Vliegen Rdam top!
Reistype: Bezocht voor zaken
Gereageerd 17 dec 2022
Beste gast,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Het doet ons plezier dat jullie tevreden waren over jullie verblijf bij ons en dat onze gunstige ligging een pluspunt was!

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

1.0 km van Precise Resort El Rompido
    Pensión Campomar
    7.0 km van Precise Resort El Rompido
    Meer hotels in El Rompido bekijken
    Beoordeeld op 22 oktober 2022

In een groep hier met pro’s gegolft. Prima kamers met goede bedden. Geen water koker op de kamer, maar die wordt op verzoek gebracht. In een dergelijk hotel verwacht je een box tissues. Die zijn er niet alleen krijg je een klein zakje met tissues. We hadden superior kamer met prachtig uitzicht over zwembad en golfbaan. Probleem is dat er op een aantal avonden live music in de bar is die uitkomt bij het zwembad. Als je vroeg wil slapen, is dit helaas erg storend. Eten is prima. Goede variatie in aanbod. Omdat de drank gratis is na 17.00 uur, zijn er helaas ook groepen die zich de gin tonics wel erg goed laten smaken, waardoor het rond het zwembad erg lawaaierig wordt. Een grote tegenvaller was dat op onze lange vertrekdag (met overigens gelukkig wel een late checkout!) beide driving ranges dicht waren. Dit vonden wij onbegrijpelijk. We wilden graag nog even oefenen en dat kun dus niet. Allen putten en chippen was mogelijk.

Kamertip: Kamers met uitzicht over zwembad, golf en zee zijn mooi, maar helaas niet rustig vanwege lawaai van bars
    Datum van verblijf: oktober 2022
    Hotel- cmanager, Owner van Precise Resort El Rompido, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2022

Beste gast,
    Bedankt voor deze review.

Het verheugt ons te lezen dat de kamer en het comfort daarin naar wens waren en dat het eten jullie heeft gesmaakt. We vinden het wel jammer dat jullie toch ook enkele minpuntjes ervaarden, onder meer in verband met geluid van het zwembad. Als er dingen te doen zijn in onze bar, dan zijn die ten laatste om middernacht gedaan. We hopen dat jullie nachtrust daardoor toch niet te erg verstoord werd. We gaan met jullie opmerkingen aan de slag om onze diensten te verbeteren en hopen dat jullie verder hebben genoten van een aangenaam verblijf.

Een volgende keer staan we graag opnieuw voor jullie klaar.

Maribel Bosch, Dirección

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 1 juni 2022 via mobiele applicatie

Dit appartementenhotel voor een prima prijsje kunnen boeken. Bijzonder vriendelijk ontvangst en snelle checkin. Appartement was schoon, ruim (met aparte slaapkamer) en had vol uitzicht over de tuin, zwembad en in de verte de zee. Het zwembad is groot, mooi en schoon met voor nu, voldoende bedjes. Goede ingerichte kitchenette met koelkast, maar vreemd genoeg zonder bestek. Parkeren op eigen terrein.
    Complex kan wel een schilder en stukadoor gebruiken, maar stoorde ons niet.

Kamertip: Op tijd boeken, geeft goede prijzen.
    Datum van verblijf: mei 2022
    Hotel- cmanager, Owner van Precise Resort El Rompido, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2022

Beste Ruud,
    Bedankt dat u de tijd nam voor deze beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij ons en dat we jullie konden bekoren met onze vriendelijke ontvangst, onze ruime appartementen en ons zwembad. We hopen dat jullie met genoegen aan jullie verblijf terugdenken!

Graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 25 januari 2022

Een prachtig hotel met mooie kamers en een grote badkamer met apart toilet.
    Schitterende golfbanen die er prachtig bijliggen met zeer goede oefenfaciliteiten.
    De natuur is er schitterend.
    Het eten is goed en de service prima. Het zou makkelijker zijn wanneer ze alle faciliteiten all inclusieve zouden maken.

Kamertip: Onderste etage boven de receptie heeft last van de telefoon van de receptie
    Datum van verblijf: januari 2022
    Hotel- cmanager, Owner van Precise Resort El Rompido, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2022

Beste gast,
    Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u van een aangenaam verblijf bij ons heeft genoten en dat we u van dienst konden zijn met onze mooie kamers, onze faciliteiten, ons lekker eten en onze goede service. We noteren uw verdere opmerking. We hopen dat u met genoegen aan uw verblijf terugdenkt!

We verwelkomen u graag opnieuw.

Beoordeeld op 14 november 2021

Derde keer hier. Eten is iets minder geworden, maar nog ok. Lawaaierige groepen golfers in bar tijdens openingstijden bar. Airconditioning gaat nog steeds uit op de kamer ongeacht temperatuur, begin november. Uitgebreide tv kanalen ( golf en f1 ) alleen op superior kamer. Een goed golfhotel.

Datum van verblijf: november 2021
    Hotel- cmanager, Propriétaire van Precise Resort El Rompido, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2021

Beste Fred,
    Bedankt voor uw feedback.

Het verheugt ons dat u tevreden was over het hotel. Onze excuses voor de geluidsoverlast, we zullen hier beter op letten in de toekomst en andere gasten tot stilte manen. Als u problemen ondervindt met de airco mag u dat ook gerust meteen melden aan onze receptie. De 2-slaapkamer appartementen hebben een eigen airco die gebruikt kan worden wanneer gewenst. We hopen dat u ook van een goede nachtrust heeft genoten.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Beoordeeld op 2 april 2019

Perfect hotel om vanuit te golfen. 2x18 naast de deur. Al twee keer kamer ( extra toeslag) aan zwembadzijde gehad. Aan te bevelen het semi all inclusieve concept vanwege de gratis drank vanaf 5 uur. Eten bovengemiddeld goed ( buffet). Enige minpunt , de airco gaat op een bepaalde datum in november gewoon uit of het nou warm is of niet

Kamertip: Zwembadzijde ziet er leuker uit, maar kost iets meer
    Datum van verblijf: november 2018
    Nathalie D, Director de Relaciones Públicas van Precise Resort El Rompido, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2019

Dear vettejus52,
    Thank you very much for trusting Precise Resort El Rompido and for taking your time to value your stay with us. We are glad to know that you have enjoyed your stay.
    The air conditioner is centralized and depending on the weather stays in cold or heat, it is true that dates that remain off, when we make the change.
    We wish to receive your visit again.
    A cordial greeting,
    Sincerely,