Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super fijn huis, aardige eigenaar”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Finca La Viña
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Finca La Viña
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Finca La Viña
Habitación baño principal en Suite. Amplio Vestidor.
Entrada casa.
Hall.
Entrada
Cocina.
Cocina
Cocina.
Habitación doble. Vistas a la piscina.
Baño Planta Baja.
Habitación Individual. Cama 1,05.
Habitación doble.
Ping Pong
Playa San Juan
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
8 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Sant Joan d'Alacant, Costa Blanca, provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Wanderer7 ...
1 beoordeling
“Super fijn huis, aardige eigenaar”
Beoordeeld op 12 april 2018 voor een verblijf in maart 2018

Wij hebben hier een lang weekend verbleven en het is een heerlijk huis. Met onze vrienden en familie hadden we voldoende ruimte binnen en helemaal buiten. Het eigenaars paar heeft het in prive bezit en laat je snel thuis voelen, communicatie gaat soepel. 20min lopen van het strand. Aanrader!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
andymelvi ...
Bermeo
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jul 2018
Thanks Andrew, you will be always welcome at La Viña. We really appreciate having guests like you.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
936elisa
Elche, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2018
Lamentamos no haber podido alojaros, el periodo de verano suele estar completo con bastantes meses de antelación. Espero que en otra ocasión puedas encontrar fechas disponibles.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva C
Alicante, Spanje
Niveau 4 bijdrager
38 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David G
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen