Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Goed verzorgd, ruim appartement”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 5 gasten
Formentera Del Segura, Costa Blanca, provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

578maaike ...
2 beoordelingen
“Goed verzorgd, ruim appartement”
Beoordeeld op 19 februari 2021 voor een verblijf in oktober 2020

Ruim opgezet appartement van alle gemakken voorzien en alles ziet er netjes verzorgd uit.
Het ligt in een rustige straat met uitzicht op een parkje. Er is ook een groot zwembad bij maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.
Vlakbij is een supermarkt en een gezellige Engelse bar waar je lekker wat kunt gaan drinken.
We zijn via een leuk landweggetje naar Benijofar gelopen en hebben daar gegeten in leuke restaurants.

Datum van verblijf: oktober 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 feb 2021
dank je wel ! en hopelijk zien we jullie nog een x terug :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EMUELREVR ...
1 beoordeling
“Geweldig appartement in een rustige omgeving op een toplokatie.”
Beoordeeld op 18 februari 2021 voor een verblijf in oktober 2020

Mijn vrouw en ik zijn hier in oktober en november 2020 geweest en daarvóór ook al een keer in december 2017.
De auto staat veilig in de inpandige
parkeergarage. De sleutelbeheerders zijn tevens buren, hetgeen erg practisch is. Daarnaast is de eigenaresse telefonisch bereikbaar en erg gastvrij en behulpzaam.
Het appartement is luxe en is voorzien van alle gerief die je maar kunt bedenken. Het is gelegen op de begane grond, maar je kunt ook naar het dakterras om heerlijk te zonnen.
Mocht het weer wat tegenvallen (wat wij eigenlijk niet meegemaakt hebben)
dan kun je ook een kopje koffie gaan drinken in de serre, die voorzien is van een glaspartij die uitzicht biedt op een speelpleintje. Het appartement is verder schoon en goed onderhouden.
In de ochtend hoor je de vogeltjes fluiten en krijg je zin om naar de supermarkt om de hoek te lopen om de ingrediënten voor een lekker ontbijt te kopen.
Winkels en restaurants zijn op loopafstand, het strand is 10 minuten rijden met de auto en het vliegveld Alicante is in 35 minuten te bereiken met de auto. De zoutmeren van Torrevieja liggen op 15 autominuten en zijn zeker een bezoekje waard. Elke dag is er in de omliggende dorpjes wel een gezellige markt.
We hebben zeker genoten van onze vakanties in en rond dit geweldige appartement en zijn steeds weer helemaal opgeladen terug naar huis gegaan. Nogmaals bedankt Vivian en Cees.

Datum van verblijf: oktober 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 feb 2021
Dank je wel en hopelijk kunnen we een volgende keer samen gaan uit eten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
frits43
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Heerlijke rustige op een mooie locatie gelegen Appartement in formentera del segura”
Beoordeeld op 7 september 2017 voor een verblijf in mei 2017

Mooie locatie om de omgeving te verkennen vanuit deze heerlijke appartement nog geen 6 kilometer rijden naar het mooie strand van Guardamar del Segura of naar het romatiche Alicante Met haar prachtige Kasteel. Ook een uitstapje naar Torrevieja is echt een belevenis.
Het appartement is ruim en netjes met alles wat je nodig hebt, verder is er een heerlijk zwembad bij.
De supermarkt om de hoek, en in elk dorpje vindt je wel een markt.
Het enige minpuntje is dat je wel een auto moet bezitten om ergens te komen, er rijden vanaf 2017 geen bussen meer.

Datum van verblijf: mei 2017
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2017
Thank you for your second stay we look forward for having you again. Translated: Quiet location / beautiful apartment just 6 km from the beautiful beach of Guardamar del Segura. The location is very nice to see this area fe: romantic Alicante with its castle or lively Torrevieja. The apartment is spaceous and clean with all you need - also a swimming pool and supermarket on the corner and in every village a nice market to visit. The only thing we regretted is that you need a car to get around.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Explorer0 ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 okt 2019
Thank you - looking forward to rent to you again
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jim M
Preston, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 november 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 nov 2017
Thank you very much - we look forward to your next stay and may be we can meet in Spain.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
celine459
Eindhoven, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 9 september 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 sep 2017
Thank you very much.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.