Peggy B
Edegem, België

Prima hotel voor een nachtje op doorreis.

Beoordeling van B&b Hotel Girona 2
4,0 van 5 bollen9 jul 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Bedden zijn goed. Ontbijt prima. Airco lawaaierig en werkte niet naar behoren. Het was nog warm in de kamer. Basiszaken zijn aanwezig.
Goed hotel voor een nachtje op doorreis. Vrij rustig gelegen op 3 km van Girona. Niet ver van de autostrade.
Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Bezocht met familie
ElisaM3654, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 5 okt 2018
Dear guest,

Thank you for your comment and rate. Comments like yours help us to improve the hotel every day.

We hope to see you again soon.

Kind regards,
2.9 km van B&b Hotel Girona 2
3.2 km van B&b Hotel Girona 2
3.3 km van B&b Hotel Girona 2
3.4 km van B&b Hotel Girona 2
Habitación Doble con cama de matrimonio
  • Official website
3.4 km van B&b Hotel Girona 2
Meer hotels in Salt bekijken
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Twee nachten geslapen. Zeer snel en makkelijk met auto bereikbaar vanaf vliegveld. Heel aardig en behulpzaam personeel. Nette kamer en badkamer. Wij hadden een bad. Geen föhn maar het is ook 2 **. Airco prima. Beetje gehorig, maar altijd afhankelijk van andere gasten. Vliegtuigen niet in nacht of vroege ochtend over hotel. Gratis thee en koffie in lobby. Heel goed en uitgebreid ontbijt, zeker voor de prijs van 6 euro. Wat steriele ontbijtruimte maar functioneel. WiFi werkte prima (kamer 502, ver weg van receptie).
Zeer groot winkelcentrum vlakbij met veel mogelijkheden om te eten.
Kortom. Ik zou er zo weer terug gaan.

Datum van verblijf: september 2017
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2017

Dear Jadeko,

We appreciate a lot your time to review the B&B Girona 2 hotel.

We appreciate your good and positive comments about our Hotel.

Yours Sincerely,

Beoordeeld op 9 april 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel en een prima ontbijt.
Jammer dat de airco niet werkte, waardoor het erg benauwd was op de kamer. Bed was wat harder dan ik gewend was, maar dat is voor iedereen anders.
Voor het avondeten kun je op verschillende plekken terecht voor buffet en in het grote winkelcentrum op 100 meter afstand Mac, Burger King een Italiaan en nog wat andere restaurants.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde alleen
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2017

Dear Eric S,

Thank you very much for give us your 5/5.

We hope to see you again in your next visit in Girona.

Yours Sincerely,

Beoordeeld op 3 november 2015

In dit smart sleep(hotel) hebben wij al een altijd jaren op rij geslapen, het voordeel hier is dat dit vlakbij een shopping centre,( Espai) maar ook vlakbij ( 10 minuten met auto) het vliegveld van Girona is.Een mooi modern hotel in een rustige omgeving.

Datum van verblijf: juni 2015
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2015

Dear Jeannet170,

To begin with, thank you very much for such a nice feedback about our hotel. We are very happy to hear that you have a pleasant stay with us.

We are very happy you found our hotel's location attractive and we could fulfil our expectations. Hope that the next time you visit our city, our hotel would be the first choice.

Best regards from all our team!

Beoordeeld op 8 mei 2014

Voor deze prijs (ongeveer 40 euro per nacht voor een tweepersoonskamer) een uitstekend hotel. Schone kamer met goed bed en badkamer, met airconditioning. Er is gratis internet, gratis koffie en thee. In de lobby staan automaten met frisdrank en snacks voor redelijke prijzen.
Het hotel is niet in Girona maar in de voorstad Salt (naar Girona is € 1,40 met de bus). Naast het hotel staat een groot winkelcentrum met supermarkt, veel winkels en restaurants ('Espai Gironès').

Datum van verblijf: mei 2014
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2014

Dear ErwinHofman,

Primarily we would like to thank you for commenting about our hotel. We really appreciate that you had mentioned all our services, like for example snack machines, free coffee or even the location of the hotel. All comments like this helps other travelers to form an opinion about the hotel. We are very pleased that your expectations have been fullfilled.

Therefore once again, thank you for your comment and hope to receive you again soon.

Best regards,

Beoordeeld op 15 april 2013

In mei 2012 op doorreis vanuit Zuid Spanje - richting Frankrijk. In dit vrij nieuwe hotel overnacht. Prima hotel, zeer vriendelijke ontvangst. Mooie kamers, prima bedden / sanitair. Auto parkeren op eigen parkeerplaats achter het hotel. Het hotel ligt vlak bij de autosnelweg A7 ( Barcelona - Franse grens) Prima ontbijt. Geen mogelijkheid om in het hotel te dineren. Aan de overkant van het hotel ligt een groot winkelcentrum, met daarbij diverse restaurants .

Datum van verblijf: mei 2012