Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (546)
Beoordelingen filteren
546 resultaten
Waardering van reizigers
209
195
97
26
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
209
195
97
26
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 546 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juni 2018 via mobiele applicatie

Wij zijn hier gaan zitten omdat we dicht bij de airport wilden zitten met een busverbinding van 17 minuten. Dit hotel is echter heel mooi gelegen naast het winkelcentrum atlantico met de grote carrefour supermarkt. Het hotel heeft prettig personeel, gratis wifi, prima eten en roomservice voor een lage prijs. Het hotel zelf is niet te duur en is dus een goed optie voor ‘de gewone man’.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Philip G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHVA, Gerente van Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018
Google-vertaling

Dear Philip,
Greetings from Gran Canaria! We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us. We will be sure to share your comments with our team.
We do look forward in the hope of being able to welcome you back in the near future and delivering to you the professional and friendly customer service levels that so many of our guests have experienced and continue to enjoy at HOTEL ELBA VECINDARIO AEROPUERTO.
Best regards.

Jonathan Cañellas
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2018 via mobiele applicatie

Prima zakenhotel waar wij 2 nachten verbleven. Vanaf de luchthaven (ca. 15 km) ben je voor €20 met een taxi bij het hotel. Ideaal na een late vlucht. De kamers zijn goed en schoon. Het ontbijtbuffet is werkelijk uitstekend. Er ligt een groot shoppingcenter direct om de hoek. Het hotel heeft een zwembad op het dak (helaas niet verwarmd).

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank RuudK123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHVA, Gerente van Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Greetings from Gran Canaria! We are pleased to hear that you enjoyed stay with us.
We do look forward in the hope of being able to welcome you back in the near future and delivering to you the professional and friendly customer service levels that so many of our guests have experienced and continue to enjoy at HOTEL ELBA VECINDARIO AEROPUERTO.
Best regards

Jonathan Cañellas
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2018 via mobiele applicatie

Hotel met zwembad op het dak. Geschikte plek om lekker te zonnen. Heeft alleen wat weinig bedjes bij het zwembad. Kamers zijn schoon alleen beschikken niet allemaal over balkon of uitzicht. Ontbijt is prima.
Voor één nacht was het prima maar om hier langer te verblijven geen aanrader. Ook de omgeving is niet heel bruisend.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank merijn1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHVA, Gerente van Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2018

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw recent verblijf in Hotel Elba Vecindario Aeropuerto. Het was een groot genoegen u als gast te mogen verwelkomen. Steeds fijn te weten dat u genoten hebt van uw verblijf in ons hotel.
Ons team kijkt er dan ook nu reeds naar uit om u weldra opnieuw te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,

De direkteur,
Jonathan Cañellas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2017

Het hotel is gewoon een goed zakelijk hotel, de kamers zijn ruim en hebben een goed bruikbaar bureau, alleen internet is af en toe traag.
Het bed slaapt voortreffelijk, kan alleen niet wennen aan de wijze waarop het wordt opgemaakt.
De bar is goed uitgerust en van het bar menu zijn de hamburgers als goed te beoordelen.

Kamertip: Neem geen kamer aan de voorzijde.
Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank John V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHVA, Gerente van Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2017
Google-vertaling

Dear Guest:
We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us.
We appreciate your invaluable feedback and we look forward to the pleasure to welcoming you back to the HOTEL ELBA VECINDARIO AEROPUERTO soon.
Best Regards.

Jonathan Cañellas
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2017 via mobiele applicatie

Prima ontvangst en goede verzorging. Kamers zijn schoon en personeel is attent. Ontbijt werkelijk top, lunch en diner Ok. Bar is gezellig ontmoetingspunt. Vlakbij grote shoppingmall. Boven op dak bevindt zich zwembad mer schitterend zicht.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Paul v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHVA, Gerente van Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2017
Google-vertaling

Dear Guest:
Greetings from the HOTEL ELBA VECINDARIO AEROPUERTO.
Thank you for taking the time to share your experience with us during your recent stay.
We are pleased to hear that you enjoyed our location, clean room, buffet breakfast, our bar, swimming pool... and the service provided by our staff. We will be sure to share your comments with our team.
We look forward to the pleasure of welcoming you back.
Best Regards

Jonathan Cañellas
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken