Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.529)
Beoordelingen filteren
1.529 resultaten
Waardering van reizigers
550
546
268
100
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
550
546
268
100
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.529 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2020

Super slecht hotel. Corona-regels toepassen die niets met corona te maken hebben. Als gezin word je uit elkaar getrokken mochten nog maar met 2 personen bij elkaar zitten. Water werd in kamer niet bijgevuld moest je zelf kopen in een all in hotel!!!

Kamertip: niet mogelijk. Hotel is super gehorig
Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bos81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public Relations, Atención al cliente/recepción van Paradise Valle Taurito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2020

Beste Bos81,

Hartelijk dank voor het kiezen van ons hotel.

Het spijt ons te horen dat u niet van elk aspect van uw recente verblijf hier genoten heeft.

Er zijn procedures / protocollen ingevoerd om te voldoen aan de vereisten die ons worden opgelegd door nationale en lokale wetten. Deze wetten zijn er niet alleen om iedereen (zowel gasten als personeel) te beschermen, maar ze worden ook gehandhaafd door lokale autoriteiten en bedrijven die niet voldoen, krijgen te maken met zeer ernstige gevolgen (zoals gedwongen sluiting en / of zeer dure boetes).

Maximaal 10 gasten (die reizen als leden van dezelfde familie / groep) kunnen samen aan dezelfde tafel zitten.

De eerste 2 flessen water die gasten in de kleine koelkast van hun kamer aantreffen, worden alleen op de dag van aankomst aangeboden. Flessenwater is niet inbegrepen bij de all-inclusive om onnodig plastic afval te voorkomen. Je kunt de bekers uiteraard bijvullen (servicedienst in het restaurant) of laten bijvullen (aan de bars) zo vaak je wilt.

Overweeg alstublieft om nogmaals in een van onze hotels te verblijven, we verwelkomen u graag weer.

Vriendelijke roggen,

Het Paradise-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2020

Een enorme teleurstelling; geen service (ook niet voor een kopje koffie 's ochtends), geen afwisseling qua eten, weinig keuze, droge vis en vleesgerechten, voorverpakte bakjes groente en blikfruit. Dit heeft niks met Corona maatregelen te maken. Watermeloen en partjes sinaasappel waren dagelijkse hoogtepunten. Vechten om een tafel of een plekje bij het zwembad (ik weiger mee te doen aan 'handdoekje leggen'). Waterpark is super maar open voor alle publiek. All-inclusive is absoluut niet all-inclusive; bijv. betalende gasten krijgen wel een glas of een beker voor hun flesje water, cocktail, bier of fris, a.i. gasten krijgen een plastic bekertje met kraanwater (echt waar!), mierzoete limonade met een klein beetje alcohol als cocktail en aangelengde sinaasappelsiroop. Wat echt bizar was, was dat zelfs water niet werd geschonken uit een fles maar uit de kraan. Op de kamer stond 1 flesje drinkwater per persoon bij aankomst. Onbehulpzaam, ongeduldig personeel op een paar uitzonderingen na, zoals de kamermeisjes.
Fitnessruimte was voorzien van hoepels, een stepup en slechts 1 apparaat voor buikspieroefeningen. Verder niks!
Positief was: wifi was top, kamers ruim en schoon, strand heel dichtbij, waterpark dichtbij, bushalte in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 125gmaila
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public Relations, Atención al cliente/recepción van Paradise Valle Taurito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2020

Beste 125gmaila,

Bedankt voor het kiezen van ons hotel en voor het delen van uw mening.

Het lijkt een beetje hard om je ervaring te scoren met slechts 1 van de 5 mogelijke punten als je erg tevreden was met de wifi, de ruime en zeer schone kamers en de nabijheid van het strand, het waterpark en het strand.

We hebben kennis genomen van de verschillende aspecten van uw verblijf in ons hotel waar u niet volledig tevreden over was, om mogelijk haalbare manieren te vinden om onze diensten te verbeteren, zelfs tijdens de pandemie en alle moeilijkheden die dit voor iedereen veroorzaakt, inclusief het hotelwezen .

We zouden graag de kans krijgen om u binnenkort terug te verwelkomen in de nabije toekomst.

Vriendelijke groeten,

Het Paradise Team

(Vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Google Translator)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2020

wij kwamen 14 maart aan in valle Taurito de kamer was heel groot groot balkon,
alles was schoon,het bed was goed,
15 maart waren wij 1 dagje weg met huurauto toen wij terug kwamen hoorde wij dat we niet meer de straat op mochten alleen nog in je kamer en je balkon en naar het restaurant om te eten of drinken te halen er werden mensen bij ons in het hotel geplaatst omdat andere gesloten werden.
wij willen het personeel een groot compliment geven voor de manier hoe ze het deden het eten was altijd heel lekker de mensen vriendelijk ondanks de moeilijke situatie waarin ze moesten werken
wij gaan zeker terug als deze situatie weer normaal is.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jaantjecorb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lars Paradise, Atención al cliente/recepción van Paradise Valle Taurito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2020

Beste jaantjecorb,

Heel erg bedankt voor het schrijven van deze zeer aardige en begripvolle opmerking over uw verblijf, waarvan u genoot net rond de tijd dat de "staat van alarm" officieel werd afgekondigd door de Spaanse regering (avond van zaterdag 14 maart).

We zijn erg blij om te weten dat onze medewerkers het beste hebben kunnen halen uit een zeer onverwachte situatie waar niemand klaar voor was en waar niemand op voorbereid was.

Het is ons een genoegen om u op elk moment terug te verwelkomen, pandemie of niet.

Vriendelijke groeten,

Het Paradise Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2019

Overal een hele kalme en rustige periode met bijna niemand bij het zwembad!
Gelukkig was de animatie super en heeft echt onze vakantie gemaakt!
Overdag en shows in de avond waren super en de moeite en energie van dit geweldige team mag beloond worden!
Ligging was iet wat geïsoleerd maar met een taxi was overal goed te komen.
Wellicht komen we terug maar dat weten we nog niet zeker.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SaraLouiseee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParadiseHR1, The Paradise Team van Paradise Valle Taurito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019

Geachte SaraLouiseee,

Bedankt voor het kiezen van het Paradise Valle Taurito Hotel als uw vakantiebestemming.

We zijn blij om te weten dat je echt genoten hebt van je verblijf hier, niet in het minst dankzij ons geweldige animatieteam en het goede werk dat ze doen.

Kom snel nog een keer langs, je bent van harte welkom.

Vriendelijke groeten,

The Paradise Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2019 via mobiele applicatie

Zeer mooi, net en verzorgd hotel. Komen dagelijks grondig poetsen. Eten is elke dag gevarieerd en met de grootste zorg gemaakt. Animatie voor groot en klein is top. Zwembad is jammergenoeg niet verwarmd en aqualand hier rechtover waar je gratis binnen mag is nog kouder zout water. Jammer...
Uitrusten kan hier ten top. All in is ook elke dag heel netjes en verzorgd.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Klavertjevier005
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParadiseHR1, The Paradise Team van Paradise Valle Taurito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2019
Google-vertaling

Beste Klavertjevier005,

Bedankt voor het kiezen van het Paradise Valle Taurito Hotel en voor het schrijven van deze zeer mooie beoordeling van uw recente vakantie-ervaring hier.

We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met bijna alle aspecten van uw verblijf hier, met name de algehele zeer hoge standaard van netheid en voedselkwaliteit / variëteit, evenals het geweldige werk dat ons animatieteam doet.

Het zwembad van het hotel mag niet onder de 23ºC komen en vaak wordt het zelfs een beetje warmer, maar het bereikt nooit het punt van stoom die uit het wateroppervlak komt.

We zijn erg blij om je weer te verwelkomen in Paradise Hotels & Resorts, kom alsjeblieft opnieuw naar ons toe.

Vriendelijke groeten,

The Paradise Team


Dear Klavertjevier005,

Thank you for choosing the Paradise Valle Taurito Hotel and for writing this very nice review of your recent holiday experience here.

We are glad o hear that you were very satisfied with almost all aspects of your stay here, particularly the the overall very high standard of cleanliness and food quality/variety as well as the the great work our entertainment team do.

The hotel pool is not allowed to drop below 23ºC and often times even gets a little warmer, but it never reaches the point of steam emanating from the water surface.

We would be very happy to welcome you back to Paradise Hotels & Resorts, please come visit us again.

Kind regards,

The Paradise Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken