Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Verrassend leuk huis - goede accommodatie voor 8 ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 9 gasten
Badaguas, Province of Huesca, Aragón

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Trek79041 ...
1 beoordeling
“Verrassend leuk huis - goede accommodatie voor 8 personen”
Beoordeeld op 7 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018

Op een rustig park met veel wandel mogelijkheden. Het balkon is jammer genoeg net te klein om met zn 8chten te eten.

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2018
Gracias por vuestra visita. Ha sido un placer recibir a gente que viene desde tan lejos (Holanda). Me alegro de que hayáis disfrutado de vuestra estancia en mi casa. Hasta otra ocasión!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J B
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 mrt 2019
Gracias por vuestros comentarios!
Me encanta que disfrutéis de mi casa como si fuera vuestra y os podáis relajar. Espero que haya más ocasiones en el futuro para volver a vernos.
Un abrazo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fertina
deba espagne
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 mrt 2019
Encantado de que hayáis podido disfrutar toda la familia de vuestra estancia. Muchas gracias por vuestra valoración.
Como inquilinos habéis sido muy ordenados y estaría encantado de volvernos a ver en el futuro
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
German M
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jun 2018
Muy agradecido! Un placer saber que habéis quedado satisfechos de vuestra estancia. Os espero en cualquier ocasión futura en la que volváis por la zona. Hasta otra!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen