Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Spaans droomhuis”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Holiday Home Hacienda La Suerte
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Holiday Home Hacienda La Suerte
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Holiday Home Hacienda La Suerte
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
6 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Villanueva de Tapia, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
luciaraps
Haarlem, Nederland
1 beoordeling
“Spaans droomhuis”
Beoordeeld op 29 mei 2017 voor een verblijf in Mei, 2017

Ter gelegenheid van ons 35 jarig huwelijksfeest met gezin en familie gelogeerd in Hacienda la Suerte, het was een heerlijke week in de prachtige villa, veel ruimte en gezellig ingericht, met 8 personen volop genoten midden in Andalusië

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 mei 2017
Beste Lucia en Paul, het was voor ons ook een eer dat jullie ons huis uitgekozen hadden om jullie bijzondere feest te vieren, jullie waren fantastische gasten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ivo H
1 beoordeling
“Schitterend huis in fantastische omgeving”
Beoordeeld op 28 mei 2017 voor een verblijf in Mei, 2017

Boven verwachting mooi huis! Mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen, al met al een hele mooie tijd gehad!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 mei 2017
Danj je wel voor je review, fijn dat je genoten hebt. Groetjes Lesley en Ira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nicolette ...
Haarlem, Nederland
2 beoordelingen
“Uitstekend verzorgde hacienda in rustige omgeving”
Beoordeeld op 24 april 2017 voor een verblijf in April, 2017

Zeer ruime hacienda met goed verzorgde inrichting. Centrale ligging t.o.v. andere bezienswaardigheden is erg prettig en het heeft een goede bereikbaarheid. Alles is top geregeld door de eigenaren. Een dikke pluim!

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 mei 2017
Dank jullie wel voor jullie pluim! Groetjes Lesley en Ira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elles d
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
“Mega-fantastisch!”
Beoordeeld op 20 april 2016 voor een verblijf in April, 2016

Groep: 8 hardlopers op 'trainingsstage'.
Beoordeling: we wilden helemaal niet terug naar NL ;).
Elke morgen zijn we gaan hardlopen in de directe omgeving, olijfgaarden in een redelijk vlak landschap. Perfect!
Daarna lunch en luieren bij het zwembad. Slecht één duik in het zwembad, dat was met veertien graden nog iets te fris. We zijn wel tijgers, maar we hebben toch ook onze grenzen. Stedenbezoek zat in de planning, maar we hebben alleen Granada gehaald. De haciënda was al gezellig genoeg. s Avonds koken in de perfect geoutilleerde keuken, heel handig dat kruiden/staafmixer aanwezig zijn. En bij warm weer de BBQ buiten. Met vuurkorf. Daar worden we blij van!
Pluspunten: 6 slaapkamers, heel gezellige inrichting, heerlijk rustig gelegen, diverse terrassen, gezellige eetkeuken. Alles was eigenlijk leuk.
De logees vóór ons hadden stiekem aan de WiFi lopen sleutelen, dus dat deed het de gehele week niet. Dat was wat lastig. Maar mocht de pret niet drukken.
Weer: eind maart, begin april waren de avonden (in ons geval) koud. Overdag hadden we zo'n 19 graden. Voor ons goed, had ietsje warmer gemogen.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 apr 2016
Dank jullie wel voor de mooie review. Fijn te horen dat jullie zo genoten hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jfooxx
1 beoordeling
“vollop genieten en tot rust komen in Haciende la Suerde, 100% gegarandeerd!”
Beoordeeld op 8 december 2015 voor een verblijf in Oktober, 2015

Met mijn vriendinnen verbleef ik voor 1 week lang in deze mooie villa. De kamers zijn schoon, netjes, super mooi en allemaal verschillend ingericht. Je kan helemaal tot rust komen in villa Haciende la Suerte. Er zijn veel verschillende slaapkamers met eigen badkamers. Zeer geschikt voor grote groepen /stelletjes. Mooie grote zwembad waar je kan genieten en savonds gezellig buiten met een vuurkolf. De ligging van de villa vond ik het meest bijzonder, weg van de wereld en genieten van de prachtige omgeving!

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inge E
Beverwijk, Nederland
1 beoordeling
“Prachtig groot huis op een mooie lokatie”
Beoordeeld op 30 november 2015 voor een verblijf in Februari, 2015

Je komt hier helemaal tot rust. Met de auto kun je leuke tripjes maken en genieten van de omgeving. Bij het huis een duik in het zwembad en in de avond terrasje met een lekker glaasje wijn en een hapje eten

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het goed gekozen interieur
Minpunten: Het was in februari een beetje koud
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
321eden
Haarlem, Nederland
Niveau 1 bijdrager
1 beoordeling
“Een thuisgevoel onder de Spaanse zon”
Beoordeeld op 5 september 2015 voor een verblijf in Augustus, 2015

Eind augustus heb ik samen met twee vriendinnen een weekje heerlijk genoten van de Spaanse zon bij Hacienda la Suerte in Villanueva de Tapia. In 2012, toen ze nog druk bezig waren met de verbouwing, heb ik de vakantiewoning al eens bezocht. En alhoewel ik het toen al een geweldig huis vond in een prachtige omgeving, was ik bij dit bezoek echt enorm onder de indruk. Ik dacht alleen maar: wat is het mooi geworden. Er is veel liefde en aandacht besteed aan de inrichting en decoratie, zowel binnen als buiten. Bovendien is het huis netjes en schoon en van alle gemakken voorzien. Dit in combinatie met het prachtige uitzicht en de rust om ons heen, heeft er voor gezorgd dat ik mij de hele week enorm thuis voelde. Behalve het huis, ben ik ook te spreken over de omgeving. We hadden beschikking over een auto, wat ons de mogelijkheid gaf om veel leuke dingen te doen. Zo zijn we een paar keer in de stad Malaga geweest, hier kun je heerlijk uiteten en leuk winkelen. Verder hebben we het nabijgelegen helder blauwe meer van Iznajar bezocht, zeker de moeite waard om eens te zien (ook het dorpje wat erbij hoort). We zijn ook naar Granada geweest, waar we een geweldig uitzicht hebben gehad over het Moorse paleis Alhambra en waar we een Arabische markt hebben bezocht. Donderdagnacht zijn we uitgegaan in het luxueuze Marbella. Wel even rijden, maar wat hebben we ons vermaakt tot in de vroege uurtjes! Een weekje was eigenlijk te kort om alles te doen wat we wilden doen, maar we hebben onze week zeker goed besteed. Hacienda la Suerte zou ik aanraden aan zowel vakantiegangers die heerlijk tot rust willen komen (met een boek in het zonnetje), als aan vakantiegangers die graag veel leuke dingen in de omgeving willen bekijken.

Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 278
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen