We hebben dit hotel geboekt omwille van de goede ligging en zijn echt niet teleurgesteld. De kamer (met balkon en zicht op meer) is ruim en heel proper. Ruime badkamer. Ontbijt: eerder beperkt in keuzes en minder goede koffie.Meer
- Strand
- Roomservice
Minder weergevenThank you
Family Meoli
Pablo
Fijn hotel als tussenstop voor 1 nacht voor als je verder naar het zuiden reist! Simpel maar zeer proper met een lekker ontbijt. Personeel is vriendelijk en kan voldoende engels. Het zwembad is ook zeer proper en goed onderhouden.
Thank You very much
Family Meoli
Pablo
Last minute dit hotelletje nog geboekt (10min op voorhand) en Pablo heette me al direct zeer welkom! Een beetje gedateerd maar het heeft wel zn charme. Alles is super proper! Het ontbijtbuffet heeft alles wat het moet hebben! Gans het personeel is uiterst vriendelijk en dat is zeer leuk als je alleen reist en geen Italiaans spreekt :)
Basis in orde. Goed in het centrum gelegen. Verouderde uitrusting in kamer maar zeker voldoende! We moesten cash betalen. Mooi uitzicht vanaf ons balkon! Hadden volledig uitzicht op het meer. Het ontbijt was voldoende in orde met vriendelijke bediening.
Bedankt voor de positieve recensie, ik zou toch op wijzen dat betalingen met een creditcard accettatti voor bedragen van meer dan ⬠30 en dan, wij accepteren geen American Express.
Distinti saluti
Famiglia Meoli
Pablo
Vrij standaard hotel...kamers ietwat gedateerd maar wel schoon...kleine badkamer..personeel zeer vriendelijk en behulpzaam..klein zwembad maar wel schoon en gezellig. Op zich prima vakantiehotel hoewel ik de prijs tijdens het hoogseizoen zo'n ⬠25,- te duur vind......
De kamers zijn simpel maar schoonDouche is klein maar verder niets op aan te merken. Bedden zijn fijn.
Het ontbijt is echt heerlijk en ook s avonds kan je lekker eten. Er zit een fijn zwembad bij ook al is het klein. Eigenaar is erg vriendelijk.