Kristin V

Tophotel in een prachtige omgeving

Beoordeling van Hotel Rebstock
5,0 van 5 bollen4 jun 2024 beoordeeld
Fantastisch hotel met ruime comfortabele kamers. . Heerlijk ontbijt en diner. Vriendelijk en heel professioneel personeel. Het hele hotel was uiterst proper! Het hotel heeft een prachtig aangelegde tuin en de wellness is een must. Daar kom je zeker tot rust. Vanuit het hotel wandel je de natuur in en je kan rustig kuieren naar Durbach centrum. Ook voor onze hond was het heel fijn! We gaan zeker terug.
Datum van verblijf: april 2024
9.6 km van Hotel Rebstock
7.1 km van Hotel Rebstock
Meer hotels in Durbach bekijken
Beoordeeld op 27 september 2022

Steeds opnieuw weer halfpensioen boeken betekent voor ons een heerlijk verblijf in dit hotel, kamer 102. Prachtig aangelegde tuin met wellness centrum. Alles keurig verzorgd. Restaurant in een woord geweldig met voldoende keuzemogelijkheden.
Een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2022
1  Bedank Jean Guillaume ... G
Beoordeeld op 25 februari 2018

een beste aanrader voor bezoek aan Europa park zijn wij daar 3 nachten verbleven,
schoon net hotel goed eten schone kamers en 10 min loop afstand naar Europapark en een gratis parkeerplaats bij het hotel

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 7 april 2017

Het was een super hotel - kamers met alles er op en er aan - alleen voor de ouderen onder ons waren er wat veel trappen - Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam - De keuken was zeer goed - Het is prachtig gelegen in een mooi park ! En wij hadden de weergoden mee !

Datum van verblijf: maart 2017
Beoordeeld op 7 september 2016

Wederom verbleven wij in dit super gastvrije hotel met geweldige kamers: schoon, uitstekende badkamer en televisie met vele kanalen. Prijs en kwaliteit zijn in orde. Een aanrader om hier te logeren EN te dineren.

Kamertip: Tuinzijde met prachtig park.
Datum van verblijf: september 2016
1  Bedank Jean Guillaume ... G
Beoordeeld op 15 juni 2016

Dit is een super restaurant, midden in het centrum van Oppenau.
Heerlijk eten in een mooie omgeving. Ze houden ook rekening met de kleine eter. Het restaurant is super gezellig ingericht. Op het buitenterras is het heerlijk vertoeven. Je kijkt uit op de beek die met mooie bloembakken versiert is. Het eten is heerlijk. De kamers hebben we niet gezien, maar volgens de folder zijn die net zo smaakvol ingericht.

Kamertip: All the rooms are beautiful
Datum van verblijf: juli 2015