Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Huis met heerlijk zwembad vlakbij Calvi”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 8 gasten
Calenzana, Haute-Corse, Corsica

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Gabrielle ...
Groningen, Nederland
Niveau 4 bijdrager
23 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
“Huis met heerlijk zwembad vlakbij Calvi”
Beoordeeld op 1 augustus 2014 voor een verblijf in juli 2014

T4 is eigenlijk de woning van de eigenaar die je van harte welkom heet als je aankomt. Er staat dan van alles voor je klaar, fruit en jam van eigen boomgaard. Ook zijn moeder is allervriendelijkst en bakte voor ons een lekkere Corsicaanse taart. Het huis is grappig ingericht en wij veronderstellen een grafische achtergrond van de eigenaar. Er is een groot terras grenzend aan het zwembad (daardoor heb je niet door dat je op de 1e etage zit) en een ander terras aan de voorkant. Het zwembad is groot, schoon en warm en in het poolhouse staat van alles om buiten te kunnen koken. Er is een veldje met een badmintonnet en rackets en jeu de boules en er is een tafeltennistafel. Je auto heeft een eigen plekje. De inrit is een smal weggetje met stenen aan de zijkant. Het huis ligt centraal vlakbij Calenzana waar een spar en een aantal restaurantjes zijn. Ook rijdt je binnen 10 minuten naar Calvi. Het huis is prima maar er zijn nog een paar minpuntjes die verbeterd zouden kunnen worden:
-Er waren mieren op het terras en die marcheerden ook het huis binnen
-Op de vide zitten geen gordijnen voor de ramen

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Gastvrijheid van de eigenaars en het zwembad
Minpunten: De mieren
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
zozitufne ...
London
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The pool and the terraces
Minpunten: There is only one toilet and it doesn't have a sink.
Reisgroep: Teenagers
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cecilem93 ...
Bruxelles
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stepheton ...
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 jul 2017
On regrette toujours de ne pouvoir noter nos locataires... vous auriez obtenu également 5 étoiles ! Ce fût un plaisir de vous avoir à la CASA et on espère vous revoir prochainement en Balagne ! A prestu !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trail6528 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2016
... Et vous serez les bienvenus à la CASA de nouveau. Ce fût un réel plaisir d'avoir des locataires comme vous. À très bientôt en Balagne !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hinda B
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
maxprouve ...
Aulnoy-lez-Valenciennes, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 jul 2016
Toujours un plaisir de vous accueillir à la CASA et de voir la famille s'agrandir... à très bientôt !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen