Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mr”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Roc Mar

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Fachada
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Fachada
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Calella de Palafrugell, Palafrugell, Costa Brava, Province of Girona, Catalonië

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
LightPack ...
Brugge, België
Niveau 4 bijdrager
44 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Mr”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Ietwat horig ,hoor de buurman ronken.anders basic maar oke en in parkje 100 meter van de zee mooie omgeving

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LightPack ...
Brugge, België
Niveau 4 bijdrager
44 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Mr”
Beoordeeld op 24 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Appartement aan renovatie toe.inplanting mooi , vrije parkeerplaats in domein .callela zeer mooi . leuk e bar aan hotel le Torre ,tres Pins

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zendjirdj ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers zijn enthousiast over deze hotels in Calella de Palafrugell

Navigate6 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2016
Reisgroep: Avec mes amis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen