Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (102)
Beoordelingen filteren
102 resultaten
Waardering van reizigers
80
15
5
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
80
15
5
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 102 beoordelingen
9 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed georganiseerde duiken. Leuke duiklocaties. Cakalan ziet er netjes en verzorgd uit. Nederlandse eigenaar heeft de zaakjes goed voor elkaar. Enige nadeel is dat er niet altijd elektriciteit is en dan ook geen wifi.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Ruudv59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mn broertje hier 5 dagen doorgebracht, een prima plek om te verblijven, alles is goed geregeld (voor zover dat mogelijk is in deze hoek van de wereld), erg mooi gedoken, veel dolfijnen, schildpadden en ander moois gezien. Daarbij is het eten heerlijk, en Ferdinand is een prima kerel die voor een leuke persoonlijke touche zorgt!

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Kaz B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2015 beoordeeld

Een van de prachtigste eilanden die ik gezien heb in Indonesië.
En deze uitstekende accommodatie maakte heb nog veel aangenamer!
Heb mijn Padi Onder Water Course behaald bij Ferdinand in Cakalang.
Veel geleerd! En evenveel plezier gehad..
1 minpunt: Je wilt er niet weg!

  • Verbleef: december 2014, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NelissenJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
7 december 2014 beoordeeld

We verbleven in Cakalang van 4 tot en met 17 november. Het is een zeer vriendelijke en ontspannende plek, mooie en schone bungalows en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Indien nodig regelen zij vervoer van de luchthaven naar het eiland. Het eten is erg goed en iedere dag iets anders op het menu. In de avond komen veel lokale mensen komt naar deze plek en maken muziek en hebben enkele drankjes. Een goede gelegenheid om de plaatselijke bevolking beter te leren kennen. Aan deze kant van het eiland zijn mangroven, maar we zijn aan de andere kant van het eiland geweest, waar veel rommel en plastic aanspoelt. Wij vinden deze kant veel beter.

We hebben 18 duiken gemaakt, en het was perfect. Omdat er steile wanden zijn en soms wat stroming denk ik dat het voor beginners een beetje eng is maar de divemasters houden je altijd in de gaten. Ze kunnen alles vinden, pigmee seahorses, spookkreeftjes en nog veel meer klein spul en natuurlijk zijn er een heleboel schildpadden. Zelfs als je gaat snorkelen zie je een heleboel zoals koralen, sea snakes, schildpadden, veel vis, enz.

Het leuke van Cakalang is dat je hier altijd kunt duiken, zelfs als je in een ander resort verblijft. Dat is niet het geval in de meeste andere resorts op het eiland. En wat ik zeer waardeer is dat Ferdinand de plaatselijke bevolking probeert te helpen en niet van hen probeert te profiteren.

Bedank Rob_en_Leonie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
6 mei 2014 beoordeeld

Geweldige accomodatie! De bungalows zijn mooi en schoon, met uitzicht op de mangroven en de zee. Het personeel is hartstikke vriendelijk en ze verdienen alleen al een pluim voor het heerlijke eten, na een paar maanden reizen kregen we zelf de indonesische variant van stampot om het thuisgevoel even op te halen...
Het duiken hier is prachtig en wordt zeer professioneel begeleid!

  • Verbleef: april 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank laura n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken