Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (351)
Beoordelingen filteren
351 resultaten
Waardering van reizigers
140
128
52
23
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
140
128
52
23
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 351 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2016 via mobiele applicatie

Zéér vriendelijke ontvangst, heel lekker eten, toplocatie! Kamer + balkon is een beetje krap maar je kan je genoeg in de omgeving bezighouden. Gelegen vlak bij het meer. Op ongeveer een uurtje rijden van Italië waar je ook mooi kan wandelen.
Foto is het uitzicht vanop de kamer.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank KimV2815
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2016

Très bon hotel
Vriendelijke mensen en aangename omgeving
Mooie bergachtige streek
Niet veel toeristen.
Nogal afgelegen zodat we lange verplaatsingen moesten maken om toeristische attracties te bezoeken.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Gerard V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2015 via mobiele applicatie

Uitstekend en zeer goede keuken en vriendelijk personeel
Mooie en probere kamen en zeer vriendelijk voor huisdieren.
Ook ruime gratis parking en een uitstekende wifi zonder kosten en dit over het ganse hotel

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank alex u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2014 via mobiele applicatie

Super hotel, vriendelijk personeel en een vlotte en aangename bediening en een zeer lekkere keuken. En met de prachtige streek een mooie combinatie om uw batterijen op te laden.Kortom een aanrader! Wij komen er zeker terug.

Datum van verblijf: augustus 2014
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Bart B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2013

Een hotel waar gemoedelijheid & vriendelijkheid opvallend aanwezig zijn.
Van de patron tot het eenvoudigste kamermeisje: 100 % mensen die hun job doen zoals het hoort.
Dat vindt je niet zo veel meer.
Een prima keuken, vooral de desserts !!!
Een heel vriendelijke kok en aangename mensen aan het buffet !
Samengevat: een hotel met àlles erop & eraan.

Kamertip: Een kamer aan de achterzijde is rustiger maar er is daar zo weinig verkeer dat de voorzijde ook relatief kalm is.
Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank Gerard V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken