Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.019)
Beoordelingen filteren
3.019 resultaten
Waardering van reizigers
1.161
1.275
422
103
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.161
1.275
422
103
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.019 beoordelingen
Beoordeeld op 8 april 2017

goede locatie , vlak bij metro ingang , mooi hotel , we hadden een kamer op de 34ste verdieping met een super uitzicht en...de douche is het lekkerste/beste waar ik OOIT
heb onderstaan . de bedden zijn zoals overal in de IHG , van top kwaliteit maar de
kamer heeft een snelle opknapbeurt nodig , vlekken in tapijt en op bankje , hout van de randen afgeslagen maar wel geluidsdicht

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Paul B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ANAICTYO, Manager van ANA InterContinental Tokyo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2017
Google-vertaling

Dear paul b,

I would like to extend my gratitude to you for sharing feedback from your recent stay with us at ANA InterContinental, Tokyo.

We are pleased you enjoyed your room with the view, our convenient location, and our services. We appreciate your compliments and support.

We look forward to the pleasure of welcoming you back next time you choose to stay with us.

Best Regards,

James Miller
Hotel Manager
ANA InterContinental Tokyo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2017 via mobiele applicatie

Als zaken hotel mijn favoriet in Tokyo. Prima kamers en goede bar op 36e verdieping met mooi uitzicht. Goede restaurants en beste ontbijt buffet dat ik ken. Niet het goedkoopste hotel maar de kwaliteit is er naar. Service is goed. Shuttle bus van en naar Narita Airport tegen vergoeding is zeer gemakkelijk.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Joost K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ANAICTYO, Manager van ANA InterContinental Tokyo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2017
Google-vertaling

Dear Joost K,

Thank you for staying with us at ANA InterContinental, Tokyo and for taking the time to review us.
We appreciate your comments and will share these with our team so that we can continue to improve our services.
Do try our services and facilities at our signature Club InterContinental Lounge, located on the 35th floor of the hotel with the breathtaking views of Tokyo’s skyline and Mount Fuji, next time you visit us.
The entire team looks forward to welcoming you back.

Best regards,

James Miller
Hotel Manager
ANA InterContinental, Tokyo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2015 via mobiele applicatie

Groot modern hotel. Nette kamers, goed uitgerust. Prima bedden. Nette service maar door de grote en de aard van het hotel wat onpersoonlijk. Typisch zaken hotel. Ontbijt buffet prima. Grote lobby, goed voor zakelijke onderonsjes. Beetje de beste tijd gehad

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Bartd651
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2015 via mobiele applicatie

Goed hotel, aan de dure kant. Ontbijt buffet is de moeite waard evenals een late drink in the skybar (geen open terras) op de 35e etage. Interessant wellicht, hotel is earthquake proof! Ik was op de 23e etage in 2011 toen de big one Tokyo raakte.

Datum van verblijf: april 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Joost K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2015

Ter voorbereiding op onze cruise met Oceania Cruises, MS Nautica naar Bangkok, een aantal nachten in dit hotel doorgebracht. Geweldige service, prima kamers en een fantastisch Teppanyaki restaurant. Omdat ze hier alleen echt vlees serveren, betaal je er wel wat, € 130,- voor anderhalf ons prime beef Sirloin. En dan heb je nog geen Kobe vlees, dat is al snel € 170,- Maar zoiets heb je echt nog nooit gegeten en is absoluut het proberen waard.

Datum van verblijf: maart 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Hans B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken