Vooraf aan ons bezoek gebeld of er gereserveerd kon/moest worden? Leek ons handig temeer omdat met de nieuwe regels voor Covid-19 er nogal eens wat verschil is. Nee, reserveren kon niet werd ook niet gedaan op terras maar werd mij verzekerd er zou altijd wel een tafel zijn............Goed dat was duidelijke taal, gerustgesteld er op af. Bij aankomst een vol terras ( het was erg mooi weer) en mijn oog viel meteen op zeker 6 tafels met daarop een bordje GERESERVEERD. De ober gevraagd naar een tafeltje ja ja lastig......vertelde vervolgens dat ik gisteren had gebeld en wat het antwoord was nl geen reservatie buiten . Nee dat doen we hier ook niet was zijn antwoord. En wat is dat dan??? wijzend op de gereserveerde tafels? Euh ja weet ik ook niet , werk hier nog maar net. Uiteindelijk kregen we met hulp van een medewerkster dan toch een tafeltje in de schaduw. Dat hebben we zeker gewaardeerd maar wat een knullig gedoe om zover te komen. De menu kaart is beperkt en wat opviel was dat bijna elk gerecht voorzien wordt van uien, paprika en champignons ( oftwel saus van champignons) Mijn pech dat ik daar nou niet zoń liefhebber van ben. Eten wat je krijgt is goed, maar de prijs die er voor wordt gevraagd is buitensporig. Zo ook voor het drinken.