“Niet voor herhaling vatbaar”

Restaurant & Partycentrum De Haas
Geclassificeerd als nr. 15 van 26 Restaurants in Elburg
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 32
Keukens: Internationaal
Beschrijving: Welkom bij het veelzijdigste restaurant van de regio! Midden in het historische stadje Elburg. Of u nu lekker uit eten wilt of iets te vieren hebt, het kan allemaal! Want wij hebben een grand café met uitgebreid terras aan de winkelstraat, een a la carte restaurant en een zalencentrum met 6 verschillende zalen!
19 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aanvang kreeg ik cola zonder prik met een glas dat stuk was. Die werd omgeruild voor een nieuw glas cola. Duidelijk geen goede merkcola. Want het tweede glas bruiste ook niet van het prik, maar was beter dan glas 1.
Vervolgens had ik een maaltijdsalade kip besteld.
Het smaakte niet naar kip. Rare strookjes vlees. Bij afrekenen gaf ik te kennen dat het niet lekker was geweest en ik niet wist wat ze mij gereserveerd hadden. Bleek achteraf dat een andere klant mijn kipsalade had gehad en ik een soja variant. Er werden 2 drankjes in mindering gebracht. Netter was geweest als ik de salade niet had hoeven betalen. Heb alleen een beetje groente gegeten. Rest allemaal laten staan. Geen goede ervaring.
Bediening was vriendelijk. Koffie was wel echt lekker. Ik zou hier niet weer gaan eten.

Datum van bezoek: maart 2023

4 december 2022 beoordeeld

Vroeger kwamen we hier met mijn ouders. een degelijk restaurant met goed eten. Restaurant is nu meer van deze tijd, echt een pluspunt. De bediening was vriendelijk en vlot. Het "gooien" met de borden komt wat lomp over. De borden worden echt met een kwak op je tafel neergezet.
Het restaurant was flink gevuld, naar ons idee wat te druk.
De gerechten waren heerlijk, zeker de uiensoep!!! De spareribs waren wat meer gekookt dan gegrilled, jammer. Zat een flinke jus nasmaak aan. Onbeperkt.... nee 1 portie is genoeg.

27 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

In het restaurant erwtensoep gegeten.
Je krijgt een heel grote schaal met erwtensoep, daarbij krijg je een grote halve rookworst, een plak roggebrood met daarop een paar plakken katenspek en garnering van sla en komkommer.
Na dat we heerlijk gegeten hadden kregen we de soep die over was mee in een bak.
Echt top allemaal👍👍
We kunnen dit echt aan iedereen aanraden!!

13 november 2022 beoordeeld

Het eten zelf was zeker niet slecht maar we hadden er méér van verwacht qua smaak. Het was wel lang wachten, ook als je wat bij bestelde zodat het al bijna niet meer hoefde. Zeker ook je rekening nakijken, bij ons hadden ze 20 euro teveel aangerekend.

2 augustus 2022 beoordeeld

Goede vlotte bediening, terwijl het restaurant behoorlijk vol was met toeristen. en het eten is het geld waard.
27 juli2022 met kinderen en kleinkinderen.

Datum van bezoek: juli 2022

Reizigers die Restaurant & Partycentrum De Haas bekeken, bekeken ook

In Restaurant & Partycentrum De Haas geweest? Deel je ervaringen!