“Alleen een koffietje niet de bedoeling”
Beoordeling van Olde Regthuys Restaurant 't

Olde Regthuys Restaurant 't
Geclassificeerd als nr. 4 van 26 Restaurants in Elburg
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 26
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Informeel genieten van goede service en eten met een gevarieerde menukaart, vis, vlees, vegetarisch, glutenvrij, tapas, high tea. Uit en u toch thuis voelen.
26 maart 2023 beoordeeld

We kwamen rond 14u en kregen een tafeltje toegewezen. We moesten weer vertrekken toen we aangaven alleen koffie en een taartje te willen: ‘een lunch was de bedoeling’. Niet erg gastvrij en onvriendelijk.

Datum van bezoek: maart 2023

5 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi ingerichte zaak. Dame niet zo vriendelijk maar misschien haar dag niet. Heerlijke koffie met zalige taart. Werd goed aangeprezen door jongeman. Zaak heel sfeervol ingericht. Mooi schoon.

Datum van bezoek: maart 2023
23 februari 2023 beoordeeld

We zijn hier bij een bezoek aan Elburg even naar binnen gelopen voor een lunch. Smaakte goed, ruim voldoende. Vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: februari 2023
8 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Lunch op het terras met lekker najaarszonnetje (kunnen ze overigens niets aan doen :). Voor iedereen iets naar smaak op de kaart, iedereen tevreden. Gewoon goed.

Datum van bezoek: oktober 2022
4 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We moesten een uur uur wachten op het hoofdgerecht en kregen vervolgens lauw vlees op ons bord, das jammer .
Bediening was wel vriendelijk overigens.
Het uitserveren had uiteindelijk beter gekund!

Datum van bezoek: augustus 2022

Reizigers die Olde Regthuys Restaurant 't bekeken, bekeken ook

In Olde Regthuys Restaurant 't geweest? Deel je ervaringen!